SPORTURI  »  HANDBAL  »  ETO GYOR

Aurelia Brădeanu a cîştigat titlul Ungariei cu Gyor

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 14 mai 2011 16:06

Românca a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 7 reuşite, în ultimul său meci la campioana Ungariei.

La ultimul său meci în tricoul Gyorului, echipa pentru care a evoluat din 2004, Aurelia Brădeanu a fost golgeterul campioanei Ungariei. În al doilea meci al finalei campionatului maghiar, Debrecen-Gyor, Brădeanu a marcat 7 goluri în victoria obţinută de formaţia sa,
28-25 în deplasare. Cum şi în primul meci Gyor cîştigase pe teren propriu cu 34-26, semifinalista Ligii Campionilor din acest sezon şi-a trecut în cont un nou titlu de campioană.

Este al 6-lea titlu pentru Brădeanu de cînd este la Gyor, echipă cu care a mai jucat finala Ligii Campionilor, finala Cupei Cupelor şi finala Cupei EHF. De două ori Brădeanu a fost desemnată cea mai bună handbalistă străină care evoluează în campionatul maghiar.
Brădeanu are oferte de transfer de la mai multe echipe între care Krim Ljubljana, Debrecen, Cornexi, Veszprem, dar şi de la campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează