SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR LIGA CAMPIONILOR

"Bella" Gullden e pregătită de infernul de la Budapesta: "Handbalul e distractiv. Chiar dacă mă aleg cu un ochi vânăt sau zgâriată pe față, tot sunt fericită"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 18:05

Isabelle Gullden, suedeza de 27 de ani de la CSM București, a intrat deja în febra meciului cu Vardar Skopje de sâmbătă, contând pentru Final Four-ul Ligii Campionilor. 

"Bella" crede că "tigroaicele" nu vor avea o misiune ușoară la Budapesta, dar speră că echipa sa va repeta performanța incredibilă reușită în 2016, atunci când a câștigat Liga. 

"Cred că acest Final Four va fi foarte diferit față de precedentul. Nu există o favorită clară și cred că CSM va fi în mintea tuturor acum. Ar fi extraordinar dacă am reuși "dubla", dar e foarte greu de realizat acest lucru. Asta nu mă face să fiu nervoasă.  De fapt, pe teren nu sunt niciodată nervoasă. Handbalul e mai distractiv când joci de plăcere. Chiar dacă mă aleg cu un ochi vânăt sau zgâriată pe față, nu contează, tot sunt fericită. Nu sunt niciodată nervoasă când joc", a declarat suedeza, conform TV Digi Sport.

  • CSM este campioana en-titre a Europei, după ce anul trecut a învins-o pe Gyor în finala disputată chiar la Budapesta. 
  • CSM București - Vardar Skopje se joacă sâmbătă, de la ora 18:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO.
  • În cealaltă semifinală, Gyor va da piept cu Buducnost, formația la care evoluează Cristina Neagu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează