SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYOR, SÎMBĂTĂ, 6 APRILIE, ORA 18:00, ÎN DIRECT DIGISPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Bilete scumpe nu mai sînt! » S-au dat toate tichetele VIP de la meciul Oltchim - Gyor

Galeria Oltchimului e pregătită pentru spectacolul din Polivalentă // Foto: Alex Nicodim
Galeria Oltchimului e pregătită pentru spectacolul din Polivalentă // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 21:49

Oltchim a vîndut ieri toate tichetele VIP de 350 şi 500 de lei. La Rm. Vîlcea s-au dat ieri mai mult de 1.000 de bilete.

Primele bilete care s-au epuizat la semifinala Oltchim- Gyor, din 6 aprilie, au fost cele mai scumpe! Astfel, în doar cîteva ore, tichetele VIP, de 350, respectiv 500 de lei, s-au vîndut. La Rm. Vîlcea casele de bilete de la Sala Sporturilor "Traian" s-au deschis ieri la ora 12:00.

În cele opt ore de program s-au dat deja mai bine de 1.000 de tichete. Adunînd aici şi pe cele 700 pe care le vor primi abonaţii, rezultă că o treime din capacitatea Sălii Polivalente e deja plină. În momentul de faţa mai sînt tichete de 100, 150 şi 200 de lei.

De azi, bilete în toată ţara
Clubul Oltchim a anunţat că, de azi, iubitorii handbalului din întreaga ţară pot cumpăra bilete online pe siteul www.myticket.ro, dar şi din reţeaua Diverta, din întreaga ţară. "Avem cereri de zece mii de bilete, la prima strigare. Nu-i putem împăca pe toţi fanii. Cei care vor cu adevărat să asiste la meci trebuie să se grăbească să-şi facă rost de un tichet", au declarat oficialii Oltchimului.

Spre deosebire de finala Ligii Campionilor din 2010, desfăşurată tot în Sala Polivalentă, împotriva danezelor de la Viborg, Oltchim a decis ca acum să nu distribuie nici măcar o invitaţie gratuită. "Clubul trece prin mari probleme financiare. Cine iubeşte cu adevărat handbalul poate să cumpere bilete şi aşa va ajuta şi echipa", a adăugat un oficial al Oltchimului.

Meci la Craiova
Oltchim Rm. Vîlcea va mai avea parte de un meci cu casa închisă mîine, la Craiova. Campioana României întîlneşte, de la ora 18:30, pe SCM Craiova, într-un meci restanţă din etapa a 17-a a Ligii Naţionale. Se preconizează că "galacticele" vor fi aşteptate la Craiova de 4.000 de spectatori! Oltchim e lider în Liga Naţională, cu 28 de puncte, în timp ce Craiova e penultima, cu 11 puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
kitty1234
kitty1234  •  27 Martie 2013, 00:57

Am vazut atatea comentarii nepotrivite: ca sunt biletele prea scumpe, ca nu vor fi fetele sustinute ca vor veni doar oameni in costum la meci, etc etc. 200 RON este mult?!? Cate echipe sunt in tara asta sa joace in semifinalele CL??? La toate concertele cu diverse fetite cantatoare nu ni se mai pare strigator la cer cand cost in jur de 50 EUR un bilet mediu? Pana la urma este si vorba de cerere si oferta...Oare intelegem noi ca echipa asta este realmente in pragul desfiintarii? Mie imi pare rau ca biletele n-au fost puse in vanzare la preturi si mai ridicate. Trebuie sa ne educam: valoarea trebuie sustinuta si platita - inclusiv prin pretul biletelor! Hai, Oltchim!!!

roberto_alex01
roberto_alex01  •  26 Martie 2013, 15:14

Hai Oltchim si sa speram ca la bucuresti o sa fie o atmosfera incendiar si sa fie impinse fetele noastre la victorie.Daca eram in tara mai mult ca sigut incercam prin orice mijloace sa vad acest meci,dar din pacate sunt in spania si o sa va tin pumni si am si un fular al oltchimul cand eram suporter si mergeam prin toata tara,ce vremuri frumoase.,Forzza Oltchim.

danmarius
danmarius  •  26 Martie 2013, 12:33

Gata, am luat bilete! Yuhuuu!!! haide fetelor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează