SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - FERENCVAROS 30-25

Brădeanu a jucat cu un deget rupt meciul cu Ferencvaros: ”Va fi greu la Budapesta, dar trebuie să ne calificăm!"

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 00:00

Aurelia Brădeanu a jucat cu degetul mare de la mâna dreaptă rupt. Ea va trebui să se opereze, dar a strâns din dinți pentru a-și ajuta echipa.

- Mika, acum putem spune că CSM e favorită la calificarea în Final Four?
- Nu ne gândim încă la acest lucru. Nu credeam că vom câștiga la cinci goluri diferență la felul cum s-a desfășurat meciul, dar trebuie să fim conștiente că nu ne așteaptă un retur ușor.

- Cum a fost din teren? Un meci de mare luptă?
- A fost un meci foarte tensionat, miza e uriașă, și ele își doresc calificarea, dar s-a văzut că ne-am dorit enorm să ajungem iar la Budapesta, la Final Four. Cred că din această cauză am și făcut atâtea greșeli. Nu ne uităm la tabelă, nu ne gândim la acest 30-25, mergem la Budapesta să jucăm ca și cum ar fi primul meci.

- Ce a adus nou Per Johansson?
- Cred că s-au văzut multe lucruri în teren pe care le-am pregătit în această săptămână și jumătate de când lucrăm împreună.

- Ai jucat mai mult ca de obicei, ai fost trimisă pe inter dreapta.
- Eu sunt obișnuită să joc acolo unde mă trimite antrenorul, nu e un post nou pentru mine. Mă bucur că mi-am ajutat echipa și vreau să o fac și mai mult pe viitor.

- Cum ți s-a părut Ferencvaros?
- E o echipă omogenă, adversarele joacă de mult împreună. Am făcut multe greșeli, mai ales provocate de Nerea Pena, trebuie să ne luăm mai multe măsuri la ea. Nu cred că e o soluție să o luăm om la om, dar va trebui să îi dăm mai multă atenție.

- Returul coincide cu Paștele, ați putea sărbători de două ori.
- Trebuie să ne gândim că pentru asta muncim, va fi o sărbătoare pentru tot sezonul, pentru toată munca noastră. Pentru toți fanii, pentru toți care vin meci de meci și ne încurajează. Și azi atmosfera a fost incredibilă și ținem să le mulțumim acestor oameni extraordinari!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tihi
tihi  •  08 Aprilie 2017, 14:02

Totul a mers bine...dar meciul sa va decide la Budapest,unde cu siguranta castigator va fi Ferencváros.Intrebarea este cu cat ???Daca ne vor egala, soarta meciului se va decide in prelungiri sau dupa aruncari de la 7 metri,unde vom pierde cu un gol diferenta.Deci 25-30....29-34...33-39

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  08 Aprilie 2017, 09:55

Per nu a avut ti.p sa-si faca freza in ti.pul meciului...sa fie singura diferenta,un profesionist desavarsit cu un temperament care duce echipa la victorie...Bravo...iar cu Luca in tribuna merge treaba mai bine...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează