SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Campioanele Europei se prezintă pe muzica lui Smiley! Superconcert la Sala Polivalentă pentru CSM București

Pe garduri. Bucureștencele speră să retrăiască bucuria câștigării Ligii și în acest sezon
Pe garduri. Bucureștencele speră să retrăiască bucuria câștigării Ligii și în acest sezon

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 00:00

CSM București își va face cunoscut azi lotul de jucătoare cu ocazia unui concert Smiley care va avea loc la Sala Polivalentă.

Azi, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Capitală, campioana României, CSM București, va lua primul contact cu fanii săi. Echipa care în mai câștiga Liga Campionilor la Budapesta, deși era cotată cu ultima șansă în Final 4, pornește pe un nou drum, la capătul căruia își dorește să câștige încă o dată tot ce se poate.

Tot antrenor danez

Față de sezonul trecut, formația patronată de Primăria Capitalei are în lot multe noutăți. E vorba în primul rând de noul antrenor al echipei, danezul Jakob Vestergaard, cel care are o misiune extrem de grea, aceea de a-l face uitat pe danezul plecat la naționala Ungariei, Kim Rasmussen.

Vestergaard e familiarizat cu CSM, el ocupând, nu demult, funcția de director tehnic al loturilor feminine de la CSM, pe vremea când de echipa de senioare se ocupa Mette Klit.

"Să câștigi Liga Campionilor nu este atât de ușor, dar avem o echipă puternică și sper să găsim toate soluțiile astfel încât să atacăm cu succes un nou trofeu", a declarat Vestergaard. CSM are drept obiectiv în Europa ajungerea în Final Four-ul Ligii Campionilor, care va avea loc tot la Budapesta, în 13-14 mai 2017.

Cinci jucătoare noi

CSM București a avut 8 jucătoare la Jocurile Olimpice de la Rio, între acestea aflându-se și patru dintre cele cinci noutăți ale formației. E vorba de portarul Paula Ungureanu, adusă de la HCM Baia Mare, de Majda Mehmedovici, extrema stânga de la Buducnost Podgorica, de vicecampioanele olimpice, franțuzoaicele Camille Ayglon-Saurina și Gnonsiane Niombla. A cincea jucătoare nouă este pivotul belarus Anastasia Lobach, care a mai jucat și ea în România, la Brăila și Baia Mare.

CSM a renunțat, în schimb, la alte cinci jucătoare străine față de lotul care triumfa la Budapesta. E vorba în primul rând de braziliencele Pessoa, Da Silva și Ana Paula Rodrigues, de daneza Maria Fisker, dar și de rusoaica Ekaterina Vetkova.

Și "tigrii" vor avea prezentarea

Pe lângă echipa feminină, CSM București are în program azi și prezentarea echipei masculine, vicecampioana României. "Tigrii" au și ei multe noutăți în lot față de anul trecut.

Nu mai puțin de 7 jucători noi sunt în lotul pregătit de macedoneanul Zvonko Sundovski: lituanianul Rolandos Bernatonis, francezul Guillaume Saurina, rusul Samuel Aslanian, macedoneanul Goce Georgievski și trei români: Ionuț Ciobanu, Alin Roșu și Bogdan Mănescu.

CSM are drept obiectiv câștigarea campionatului și accederea în grupele Cupei EHF, a doua competiție europeană ca valoare.

15 lei biletul

Bucureștenii vor plăti 15 lei pentru intrarea la show-ul gândit de CSM București, care va cuprinde și meciuri demonstrative între componenții echipelor de handbal, dar și un spectacol al lui Smiley.

Băieții de la CSM București au debutat oficial aseară, în meciul de campionat de la Călărași, cu Dunărea, iar fetele vor juca sâmbătă, în Sala Polivalentă, pentru primul trofeu, împotriva celor de la CSM Roman, în Supercupa României.

"Încă nu am vorbit concret despre obiectivele din acest sezon, dar cu siguranță unul dintre acestea va fi calificarea în Final 4. Ne-am antrenat pentru prima dată împreună, vom vedea ce putem face împreună, dar cu siguranță avem mult de lucru. Pe hârtie echipa chiar arată bine"
Isabelle Gullden, centru CSM București

"Sunt fericită de noua provocare. După Jocurile Olimpice, după momente foarte frumoase trăite cu echipa națională, vreau să câștig multe trofee cu CSM. Sper că vom avea un sezon la fel de bun ca și precedentul"
Camille Ayglon-Saurina, inter dreapta CSM

10.000.000 €e bugetul clubului CSM București pentru toate secțiile, handbalul fiind însă "motorul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  01 Septembrie 2016, 14:19

Bafta fetelor si sa va tot vedem campioanele Europei pana ne plictisim! Sper sa vina si Cristina Neagu acasa cat mai curând :-)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close