SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONAT MONDIAL

Ce pot face banii în sport! Qatar a învins Germania şi s-a calificat în semifinalele Mondialului de handbal

Articol de - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 09:43

Handbaliştii naturalizaţi de şeici au dus ţara gazdă în semifinalele Campionatului Mondial, după victoria în faţa Germaniei, 26-24

Cel mai controversat sfert de finală de la Mondialele găzduite de Qatar s-a jucat aseară între echipa gazdă, alcătuită din jucători din întreaga lume, naturalizaţi de asiatici, şi Germania, echipa care a primit un wild-card pentru a participa la competiţie, nemţii nereuşind calificarea pe teren!

Neînvinsă pînă în "sferturi", Germania pornea net favorită şi prin prisma experienţei internaţionale de fostă campioană mondială.

Qatar avea atuul terenului propriu şi susţinerea a 15.000 de suporteri. Sarici, Capote, Borja Vidal, Markovici se mai întîlniseră cu Heinevetter, Groetzki, Wiencek şi ceilalţi nemţi prin Liga Campionilor. Qatar a făcut cea mai bună primă repriză de la Mondiale şi conducea în minutul 26 cu un incredibil 16-9!

A fost 18-14 la pauză, după care Germania a încercat revenirea. S-a apropiat la un gol, dar nu a putut mai mult! S-a lovit de fiecare dată de portarul Barcelonei, Sarici, care pe final a făcut diferenţă. Şeicilor nu le vine să creadă.

Au băgat adînc mîna în buzunar, dar Qatar e în semifinale. Şi visul nu se opreşte aici. Pentru un loc în finală vor întîlni Polonia, care a reuşit şi ea o surpriză, eliminînd Croaţia cu 24-22.

Celelalte două meciuri din "sferturi" s-au disputat aseară între Franţa şi Slovenia, respectiv Danemarca şi Spania.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
neludum
neludum  •  29 Ianuarie 2015, 21:09
Postat de alenb pe 29 Ianuarie 2015, 15:15

doar au furat cu arbitrii la greu si cu austria si cu germania. Dar furtul nu e nimic rau..

Toti fura acasa ! Sa vada si nemtii cum e ca si ei ne-o trag in uniune la fundul gol la toti astia mai mici si ne umilesc !

alenb
alenb  •  29 Ianuarie 2015, 15:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

doar au furat cu arbitrii la greu si cu austria si cu germania. Dar furtul nu e nimic rau..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 13:14
Postat de mario_seppona pe 29 Ianuarie 2015, 10:38

cu toate naturalizarile lor, daca nu erau impinsi de la spate intr-un mod grosolan(spun eu) de catre arbitri, bateau qatarezii pe nemti la pastele cailor! au fost cel putin 2-3 goluri anulate cel putin dubios, iar in repriza a doua cand s au apropiat nemtii si la un gol de ei ... au stiut arbitrii ce au de facut! cam acelasi lucru care s a intamplat cu coreea de sud la cm de fotbal! putin rusinos ce se intampla in handbal la ora asta! de la trimiterea acasa a unor nationale care si au castigat calificarea pe teren, pana la impingerea n fata a qatarului! pe cine pacalesc astia? pot sa naturalizeze 10 de borja vidal si 7 sarici ca tot 0 e qatarul i9n handbal!

exact. si se vorbea tocmai de bani..))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează