SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL UNIVERSITAR

Chin cu iberice » România a câștigat greu cu Spania la Campionatul Mondial Universitar, scor 20-19

Patricia Vizitiu e căpitanul naționalei universitare în Spania // FOTO Raed Krishan
Patricia Vizitiu e căpitanul naționalei universitare în Spania // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 00:00

Naționala universitară feminină, care are îl lot mai multe jucătoare de la prima echipă, a câștigat greu, 20-19, cu echipa gazdă, Spania.

În al doilea joc din faza grupelor, la Campionatul Mondial de la Malaga, reprezentativa României a trecut extrem de greu de echipa gazdă, Spania: 20-19.

Selecționerul Costică Buceschi, secundul lui Tomas Ryde la naționala de senioare, a convocat pentru această acțiune și câteva dintre jucătoarele care ar putea face parte din lotul României pentru Rio.

Portarul Denisa Dedu, interii Patricia Vizitiu, Laura Popa și Gabi Perianu, centrul Mădălina Zamfirescu au jucat pentru România la ultima acțiune, în preliminariile CE 2018.

Spania, în schimb, nu are în lotul universitar nicio jucătoare din lotul lărgit al reprezentativei pregătite de Jorge Duenas.

Conduse cu 4 goluri

Ibericele au fost în permanență la conducere. Au intrat la pauză în avantaj, 11-9, după care s-au desprins la 14-10 în partea a doua. Româncele și-au revenit însă, au marcat de cinci ori consecutiv, dar pe final au trebuit să țină de minge pentru a câștiga cu 20-19.

Chiar dacă au două victorii, 43-11 cu India, "tricolorele" au nevoie de cel puțin un egal azi, cu Japonia, ora 13:15, pentru a se califica în semifinale.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
aius
aius  •  30 Iunie 2016, 21:09

Azi este in 30 iunie,si nu vad niciun rezultat ! ce faceti,dormiti?!

aius
aius  •  30 Iunie 2016, 21:08

Cu Japonia,iti e frica ziaristule?! Bravo Fetelor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează