SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Christian Gaudin, numit la Hamburg » Selecţionerul care a stat doar 2 meciuri pe banca României a plecat în Germania

Articol de - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 00:46

Antrenorul francez a stat pe banca naţionalei masculine doar două meciuri.

România şi-a pierdut selecţionerul naţionalei masculine. Fostul dublu campion mondial, francezul Christian Gaudin, 47 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu Hamburg, fosta campioană a Europei, care a terminat ultimul sezon pe locul 4 în Bundesliga.

Gaudin a stat astfel doar două meciuri pe banca tehnică a României, la partidele cu Suedia, din play-off-ul Campionatului Mondial 2015. Le-a pierdut pe amîndouă, 24-25 la Bucureşti şi 21-27 la Goteborg, dar federaţia ar fi dorit să continue cu fostul portar al Franţei.

Acesta a acceptat însă oferta nemţilor, el urmînd să-i succeadă pe banca lui Hamburg lui Martin Schwalb. Hamburg trece însă printr-o criză profundă, iniţial fiindu-i refuzată licenţa pentru sezonul 2014-2015, pentru ca apoi să-i fie dată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  12 Iulie 2014, 13:50

Bun, mi se pare si normal sa vrea sa plece le Hamburg, sunt o echipa uriasa..... dar de ce poate s-o faca??? Pai nene, nu are un contract, o clauza de reziliere?? sau si mai rau, sa nu aiba nicio clauza si pur si simplu sa nu poata??? Ce faci Dedule?? asta e un mare esec pt noul presedinte.... si ar trebui date explicatii, e penibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează