SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR

Constanţa obligată să joace mai devreme la Montpellier

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

Campioana României a fost somată de EHF să joace pe 10 februarie în Liga Campionilor, meciul din deplasare cu Montpellier, campioana Franţei, în loc de 14 februarie, cum era stabilit iniţial.

"Am primit trei adrese din partea Federaţiei Europene de Handbal, semnate de trei persoane diferite, că sîntem obligaţi să jucăm pe 10 februarie cu Montpellier pentru că francezii au doi jucători, tunisienii Hmmam şi Tej, care pleacă la Cupa Africii. Dar de ce trebuie să ne pună în faţa faptului împlinit? Am cumpărat bilete de avion şi acum trebuie să le schimbăm. Pe banii cui?", a declarat directorul executiv de la HCM Constanţa, Nurhan Ali. Oficialul constănţean a continuat. "Noi, cînd am făcut adresă la EHF, ca să ne aprobe să jucăm meciurile la Constanţa, nu s-a putut pentru o jumătate de metru. Sîntem singura echipă din Liga Campionilor care nu jucăm partidele pe teren propriu. În 70 de meciuri în cupele europene, la Constanţa nu a fost nici un incident, nu s-a accidentat nici un jucător. Dar EHF face doar jocul echipelor mari", a spus Nurhan Ali. HCM Constanţa ocupă locul 4 în grupa A a Ligii Campionilor, după şase etape. Constanţa e singura echipă care a învins liderul Montpellier, în tur: 37-33. "Cei de la Montpellier puteau măcar să ne trimită o hîrtie, să ne spună şi nouă, nu să meragă direct la EHF", a încheiat Nurhan Ali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  12 Ianuarie 2010, 20:40

Nu fiti amatori si nu va lasati calcati in picioare. Montpellier si-a dat cu stangul in dreptul invocand motivul asta pentur decalarea jocului. Ei sunt obligati sa lase jucatorii la loturile nationale pentru competitiile din calendarul IHF si al confederatiilor continentale. Cititi statutele EHF si veti vedea ca aveti dreptate si tocmai motivul invocat de francezi este cel care nu le da nici un drept sa modifice programul competitiei. Succes!

 •  12 Ianuarie 2010, 17:57

Bucurati-va descultilor, ca sunteti lasati sa jucati in ChL! Vezi doamne, mari domni ati mai ajuns si voi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează