SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Constanţa recapătă culoare » HCM a bifat două transferuri şi speră din nou la grupele Ligii

Javier Humet a mai jucat cu Constanţa în Ligă acum două sezoane
Javier Humet a mai jucat cu Constanţa în Ligă acum două sezoane

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 22:26

Campioana României i-a readus la echipă pe Javier Humet şi pe Branislav Angelovski. HCM speră să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor.

Problemele financiare din ultimul timp, starea de incertitudine din cadrul lotului au făcut ca jucătorii străini de la HCM Constanţa să părăsească echipa. După ce problemele par însă a se rezolva, Consiliul Judeţean Constanţa ajutînd echipa în ceasul al 12-lea, handbaliştii se întorc pe malul mării.

Interul dreapta Javier Humet şi centrul Branislav Angelovski au revenit la echipă şi vor participa cu campioana României la turneul de baraj pentru intrarea în grupele Ligii Campionilor, care va avea loc la Hasselt (Belgia) pe 6 şi 7 septembrie.

Alte veşti bune pentru suporterii "marinarilor" vin dinspre accidentaţi. Portarul Popescu, pivotul Cristescu şi interul Adzici au fost recuperaţi şi pot evolua contra campioanei Belgiei, Initia Hasselt, sîmbătă de la ora 21:00. Dacă vor trece de belgieni, constănţenii vor lupta pentru intrarea în grupe cu învingătoarea din celălalt meci de calificare, între HK Haslum (Norvegia) şi Beşiktaş Istanbul (Turcia).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează