SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - KRIM 23-20

Constantin Roibu dă vina pe fluieraşi după ce Oltchim a ratat şefia grupei: "Arbitrajul ne-a distrus!"

Roibu e mîndru de calificarea Oltchimului în semifinale
Roibu e mîndru de calificarea Oltchimului în semifinale

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 22:52

Constantin Roibu, fostul director al Combinatului Chimic Oltchim, cel care a clădit această echipă, spune că Vîlcea nu a mai avut un arbitraj aşa de rău de cînd venea Prokop la Vîlcea cu Hypo Viena.

Conducătorii Oltchimului au fost contrariaţi de maniera de arbitraj a slovacilor Michal Badura şi Jaroslav Ondogrecula. "Arbitrajul ne-a distrus. Puteam să jucăm noi mult şi bine şi tot nu cîştigam la o diferenţă mai mare!", spune Constantin Roibu. Oficialul nu a înţeles multe dintre deciziile "fluieraşilor". "Unul fluiera pentru noi, unul pentru Krim. Ne-au întors mingi în care plecaserăm pe contraatac, au dat semicercuri imaginare, faulturi în atac!", a adăugat Roibu.

"Nu am înţeles niciodată de ce ni s-a schimbat observatorul la acest meci. Trebuia să vină Marijan Nacevski, din Macedonia, şi a fost trimis croatul Josip Posavec! E un semn de întrebare. Ne-au dat slovaci, arbitri din Bratislava. Oraş la 60 de kilometri de Györ", a spus şi Petre Berbecaru.

Preşedintele Oltchimului le felicită pe jucătoare. "Cu atît mai mult fetele merită toate felicitările. Au luptat şi au cîştigat. O să facem tot posibilul să jucăm finala, să trecem de Györ", a promis Berbecaru.

"Le-am mai eliminat pe Györ!"
Ramona Farcău, principala marcatoare a Oltchimului în meciul de aseară, cu 7 goluri înscrise, nu se sperie de Györ. "Noi am mai eliminat Györul în 2010 şi am jucat finala. De ce nu am face-o şi acum? Nici o echipă nu e de netrecut", spune Ramona. "Nu ne dă multă lume şanse, pornim ca outsideri, dar poate e mai bine aşa. Ne dorim să ajungem în finală şi vom da totul să fim acolo", a încheiat Ramona.

Petrom dă 300.000 de euro acum, 200.000 în finală!
Răzvan Nicolescu, director de comunicare Petrom, a spus aseară, după meciul cu Krim, de la Vîlcea, că firma sa va vira în conturile Oltchimului suma de 300.000 de euro în această lună, pentru calificarea în semifinale, suplimentînd astfel suma oferită anul trecut, în octombrie.

În plus, dacă Oltchim se va califica în finală, Petrom va mai vira alţi 100.000 de euro. Şi dacă şi trofeul va ajunge la Oltchim, va mai veni din partea firmei care comercializează produse petroliere încă 100.000 de euro.

Nicolescu le-a spus oficialilor de la Vîlcea că echipa ar trebui să joace semifinala cu Györ la Vîlcea, nu la Bucureşti. "Atmosferă ca la Vîlcea nu va exista la Bucureşti, chiar dacă în tribune vor fi 10.000 de spectatori. Vîlcenii sînt unici", a declarat Nicolescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
anitzaa
anitzaa  •  20 Martie 2013, 21:43

"Atmosferă ca la Vîlcea nu va exista la Bucureşti, chiar dacă în tribune vor fi 10.000 de spectatori. Vîlcenii sînt unici", a declarat Nicolescu. - ce bine zice! HAI OLTCHIM!!!

tandd
tandd  •  18 Martie 2013, 11:07
Postat de dilibau pe 18 Martie 2013, 08:47

As compara arbitrajul de ieri cu ce s-a intamplat la Real-Barca in campionat. Pur si simplu brigada nu s-a ridicat la inaltimea echipelor combatante, dar daca au facut rau, au facut-o din lipsa de valoare si impotriva ambelor echipe, nu neaparat impotriva Oltchimului. Am spus si ieri: Oltchim a ratat 3 aruncari in situatie 1-1 cu portarul Krim-ului la inceputul partidei si alte 3 pe final. Cu 3 7m ratate n-ai cum sa castigi la diferenta vruta in fata unei echipe disciplinate, organizate si cu 2 Ligi la activ. Ma inspaimanta faptul ca Oltchim e actualmente echipa care rateaza cel mai mult de pe semicerc, e de neinteles luarea la tinta a portarului...Un singur 7m ne-ar fi dus pe locul I...

ia partea plina,ca e imbucurator ca ne creem ocazii foarte foarte usor,lipseste doar putina concentrare la finalizare si era normal tinand cont ca eram deja calificati.Eu zic ca batem gyor mai usor decat ne asteptam noi,asta cu arbitrajul e praf in ochi eu pun pariu ca gyor vroia krim in semifinala pe care o mai batuse net de 2 ori decat o echipa ca oltchim care orice s-ar spune joaca din ce in ce mai bine si are un lot chiar de castigatoare CL

sorin58
sorin58  •  18 Martie 2013, 10:31

Roibule cand ai dat declaratiile astea?In timp ce Meirosu era sub birou si isi facea treaba?Ca doar la aia se pricepe ea,sa fie jucaria ta si tu sa o impui in echipa.Nu arbitri sunt de vina ci amanta ta care cat a fost in teren doar prostii a facut.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează