SPORTURI  »  HANDBAL  »  

CONTROVERSĂ: Unde se joacă?

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

IHF doreşte ca turneul preolimpic de la feminin să se joace doar la Bucureşti, în Sala Polivalentă

Federaţia Internaţională de Handbal (IHF) a dat un răspuns negativ cererii de derogare făcută de FRH ca turneul preolimpic să fie găzduit de o altă sală, în afara Bucureştiului. "Ne-au cerut expres o sală de 4.000 de locuri. Ne-au somat că turneul din 28-30 martie nu se va mai desfăşura în România, dacă nu vom juca într-o locaţie care să îndeplinească această regulă", a declarat antrenorul federal, Remus Drăgănescu. Cristian Gaţu, preşedintele FRH, cedase acum cîteva zile preşedintelui FRB, Rudel Obreja, dreptul de a folosi Sala Polivalentă pentru meciul de titlu mondial al lui Adrian Diaconu, din 29 martie, spunînd că vor găsi în ţară o altă sală. Octavian Belu, şeful ANS, are în acest moment o singură variantă. "Ambele evenimente să se dispute în Polivalentă. Vom găsi soluţii să putem realiza acest lucru", a declarat Belu.
Obreja crede însă că e imposibil. "Nu poţi să montezi şi să demontezi ringul de box în cîteva ore. Va ieşi un kitsch. Vom lua noi legătura cu Federaţia Internaţională de Handbal şi vom vedea ce putem face", a spus Obreja. Antrenorul "naţionalei" de handbal, Gheorghe Tadici, şi componentele formaţiei vor ca turneul preolimpic alături de "naţionalele" Poloniei, Croaţiei şi Japoniei, să se dispute la Rm. Vîlcea. "Acolo avem cele mai bune condiţii şi cel mai cald public din ţară", a motivat Tadici alegerea.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  12 Februarie 2008, 20:10

@also ai dreptate este vorba de Diaconu dar la ora 03.19 dimineata desi ma gandeam la Diaconu am scris Bute.Pana la urma se pare ca gala de box a fost mutata la Circ unde nu incap mai mult de 1000 de persoane.

 •  12 Februarie 2008, 12:16

Ce este curios este ca Gatu si Marinescu sau Draganescu nu au prezentat pana acum nici o dovada a negocierilor lor cu IHF. Iar pe situl IHF nu apare nicaieri vreo specificatie legata de sali. As zice ca e "bullshit" marca Gatu.

 •  12 Februarie 2008, 10:42

vai, s-au trezit aia ca sala de la valcea nu e buna acum? pentru campionatul european de handbal a fost buna ? pt meciurile din liga campionilor e buna ? cum draq acum au gasit ei motiv ca nu ? are destule locuri sala, si publicul de handbal fete nu e nicaieri la fel de cald ca si in valcea..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close