SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Corespondenţă de la Rio » Ryde a luat o decizie radicală în Brazilia! Străinii au rămas consternaţi

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 09:22

Tomas Ryde, selecționerul suedez al României, le-a spus organizatorilor să-i scoată pe toți reprezentanții presei din ”Future Arena”, sala care va găzdui întrecerea olimpică de handbal.

”Tricolorele” s-au încălzit conform programului, într-o sală de antrenament învecinată, iar după 30 de minute au putut intra în sala oficială, pentru o ședință de 50 de minute.

Aproximativ 20 de reprezentanți ai presei, români și străini, au dorit să asiste la ședința de pregătire, dar Ryde nu a dorit nici un reprezentant mass-media în sală. ”Nu vreau nici românii”, a spus suedezul când a fost rugat să rămână măcar reprezentanții presei de la București. Străinii au rămas și ei consternați pentru că, până atunci, nici un alt tehnician, nici de la fete, nici de la băieți, nu au închis antrenamentul pentru presă!

”Nu știu de ce am avut antrenamentul închis, pe noi nu ne-a anunțat nimeni. Nu am făcut nimic ieșit din comun, a fost un antrenament normal, ca înaintea oricărui joc, au comentat ”tricolorele”.

România va debuta în concursul olimpic vineri spre sâmbătă noaptea împotriva Angolei, de la ora 1:50, ora României, în direct pe TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
165907010447876
Panait Istrate  •  09 August 2016, 08:01

Nu-mi explic rezultatele astea. Sa ratezi cu atata seninatate, sa nu poti sa legi niste pase rapide si precise, sa nu te aperi mai agresiv. Poate ca de pe margine e mai usor (in mod sigur e asa), dar antrenorul nu vede ca e ceva in neregula. Ori jucatoarele noastre sunt prea relaxate, nu au o pregatire psihologica buna, ori dracu stie ce se intampla. Ma uit la Ponor, singura intr-o mare de vedete, se lupta, strange din dinti, face tot ce poate. Pacat de fetele de la handbal! Poate ca asta e valoarea lor reala.

ceaiuri
ceaiuri  •  07 August 2016, 03:16

turistele noastre sau facut de RAS..

ceaiuri
ceaiuri  •  07 August 2016, 02:48

dupa 10min nu schimbam nimic..africancele mult mai bune..pierdem la2-3goluri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează