SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-GYOR 29-26 (22-22, 25-25) 4-1 DUPĂ 7 METRI

Corespondență din Budapesta » Oana Manea: "Am făcut flotări ca să ridic trofeul!"

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 00:00

Pivotul CSM-ului, Oana Manea, arăta după meci ca și cum ar fi participat la lupte în cușcă.

Zgâriată pe mâini, pe gât, cu buza spartă, cu ochiul vânăt. Dar era fericită că la a doua tentativă de a câștiga Liga Campionilor a reușit.

"Niciun moment nu m-am gândit că vom pierde. Am avut încredere în echipa mea, în forța noastră de grup", spune Oana. Căpitanul CSM-ului a primit trofeul din mâna președintelui EHF, francezul Jean Briault. "Am făcut flotări, am tras de fiare, să nu mă fac de râs, să pot ridica trofeul! Nu ați văzut cât de mare e?", glumește Oana.

Spune că e extrem de bucuroasă, dar nu realizează ce i se întâmplă. "Îmi doream atât de mult, că acum, când s-a întâmplat, parcă bucuria nici nu o mai conștientizez. Am simțit că e anul nostru, că prea nu ne-a băgat nimeni în seamă. Sper ca totul să se încheie fericit, cu o medalie la Olimpiadă", a mai spus Oana Manea.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  09 Mai 2016, 10:21

Bravo mai copila !! Ne-ai facut FERICITI si tu si colegele tale !! Poate intr-o zi o sa jucati o finala si la Bucuresti si in schimb o sa ai parte de spectacolul creat de cele 3 mari galerii Bucurestene !! Nu o sa mai simti nici o durere . Doamne Ajuta !!

westfield
westfield  •  09 Mai 2016, 09:13

Nu stiu cum ati simtit voi, dar de fiecare data cand mingea urma sa fie pasata la Manea stiam ca ceva pozitiv pt CSM se ca intampla :) Nici macar la Gulden nu eram atat de sigur. Manea a facut un meci mare, si ar fi marcat mai mult daca ar fi fost jucata. Ai fost fenomenala fata draga :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează