SPORTURI  »  HANDBAL  »  MUNTENEGRU - UNGARIA 28-26

Corespondenţă din Serbia » Muntenegru învinge Ungaria şi ajută România în cursa pentru semifinale!

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 decembrie 2012 21:18

Meci senzaţional duminică seara, la Novi Sad, între Muntenegru şi Ungaria (28-26), în grupa principală din care face parte şi România.

Milena Knezevici a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 19, dar şi aşa Muntenegru conducea cu 15-9 la pauză. Diferenţa s-a mărit la 22-15 în minutul 42 şi nimic nu mai părea că se poate întîmpla în ceea ce priveşte învingătoarea, mai ales că Zuszanna Tomori, golgeterul Ungariei, a văzut cartonaşul roşu pentru proteste. Mai mult, interul de la FTC Budapesta a făcut şi semne obscene către galeria muntenegreană şi ar putea fi astfel suspendată.

În aceste condiţii, ea nu va putea intra contra României, marţi. Ungaria a revenit însă formidabil, marcînd de 7 ori consecutiv şi egalînd în minutul 49, 22-22! Klicovac a văzut şi ea cartonaşul roşu, dar cea mai grea pierdere pentru vicecampioana olimpică a fost accidentarea extremei Majda Mehmedovici, ruptură de ligamente! Katarina Bulatovici, interul dreapta de la Oltchim, a luat însă jocul pe cont propriu, înscriind ultimele patru goluri pentru echipa sa, care a cîştigat cu 28-26!

România are acum nevoie de victorie în faţa Ungariei şi nu va mai sta la mîna rezultatelor. Ungaria ar putea să nu conteze nici pe vedeta Anita Gorbicz, care e răcită, iar aseară nu a fost trecută pe foaia de joc la disputa cu Muntenegru.

România-Ungaria se joacă marţi, de la ora 21:15, în direct la TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
plischi
plischi  •  10 Decembrie 2012, 07:59

cartonase rosii direct, rupturi de ligamente, falci umflate, ochi scosi! handbalul incepe sa semene din c e in ce mai mult cu catch si mushca!

cordos_eu
cordos_eu  •  10 Decembrie 2012, 03:20
Postat de vera_rapid pe 10 Decembrie 2012, 00:11

Am fi prea fraieri sa stam la mana rezultatelor...daca batem Ungaria....e neaparat sa batem si Germania..... Mai ales in cazul in care Gorbicz nu joaca, nu avem nici o scuza daca pierdem! Fortza Romania!

tu nu stai la mana Rusiei contra Ungariei, pentru ca daca Rusia invinge urmatorul meci se califica daca invinge Ungaria si noi pierdem cu Germania. Rusia a smuls azi un punct Germaniei! deci noi daca invingem Ungaria avem nevoie de cel putin 1 punct cu nemtoaicele pentru ca Ungaria poate bate Rusia. ORICUM, FETELE NOASTRE TREBUIE SA INTELEAGA SI SA DEA TOTUL CU UNGUROAICELE! fiindca doar meciul asta conteaza, e posibil ca Germania sa bage rezervele in ultima runda cu noi...

vera_rapid
vera_rapid  •  10 Decembrie 2012, 00:11
Postat de stany13 pe 10 Decembrie 2012, 00:06

cu ce spui despre ungaria-rusia e mai greu, pt ca e dupa meciul romaniei cu germania, si chiar nu vreau sa stam la mana rezultatelor!!!

Am fi prea fraieri sa stam la mana rezultatelor...daca batem Ungaria....e neaparat sa batem si Germania..... Mai ales in cazul in care Gorbicz nu joaca, nu avem nici o scuza daca pierdem! Fortza Romania!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează