SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-UNGARIA 29-21 (15-9)

Corespondență din Suedia » Crina Pintea a fost formidabilă și cu Ungaria: ”Toată lumea are un vis!”

Crina Pintea s-a apărat excelent, dar a produs pagube și în atac
Crina Pintea s-a apărat excelent, dar a produs pagube și în atac

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 00:00

Crina Pintea a fost formidabilă și în meciul de aseară, fiind imposibil de trecut în apărare.

Pivotul naționalei României e una dintre uriașele surprize de la Europeanul din Suedia. Crina Pintea joacă de la meci la meci mai bine, fiind unul dintre stâlpii defensivei române, alături de Gabi Szucs.

"Mă bucur enorm că am putut să-mi ajut echipa, mulțumesc lui Dumnezeu că ne înțelegem excelent în apărare și lucrurile marg din ce în ce mai bine", a declarat Pintea.

Ungaria a avut o singură aruncare de la 7 metri, abia în minutul 58, când Martin Ambros schimbase deja titularele. "Asta spune totul despre felul cum ne-am apărat. Cu gândul ăsta am intrat pe teren, să nu le dăm nici o șansă", a subliniat jucătoarea de la Thuringer.

Crina spune că fetele și antrenorii au convenit la pauză să intre pe teren ca și cum atunci ar fi început meciul. "S-au văzut multe răsturnări de scor, noi am dorit să le luăm tare, din primul minut, și să considerăm scorul ca și cum ar fi 0-0. Nu le-am lăsat să respire și nu le-am slăbit, să le dăm senzația că pot reveni", a mai adăugat Crina.

E bucuroasă că toată lumea joacă, fetele se suplinesc excelent și visul ușor-ușor devine realitate. "Toată lumea are un vis. Care e acela? Vom vedea! Până atunci trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci", a încheiat Pintea. Și visele se îndeplinesc câteodată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  13 Decembrie 2016, 08:51

Putem vorbi de constituirea unei echipe de viitor .Vor veni si infrangeri pt. ca ne lipseste in primul rand interul dreapta .Nu se poate sa joci numai cu Melinda si accidentata caci daca nu pui presiune si pe orce punct a apararii adverse ceva nu merge .Daca Neagu va fi tinuta om la om cine va marca ?...Permanent am avut lipsa de interi de mana stanga si chiar si pe extreme unde Farcau trebuia sa traga din pozitii f. dificile . Oricum avem viitor si asta e cel mai bine....daca vom juca pt. locul 3 cred ca e un lucru bun mai ales ca nu am intalnit celelalte echipe nordice ce speculeaza orce greseala si au contraatac formidabil .

cristealaur1948
cristealaur1948  •  12 Decembrie 2016, 15:44

Vedetzi cat conteaza antrenorul? Noi ne amageam cu Tadici sau Voina. Si Tomas Ryde a fost benefic pentru Romania, insa Mister Martin parca are ceva in plus. Or sa vina si deceptzii, e normal, dar vezi ca fetele joaca handbal....Hai Romania!!!

cristinaco71
cristinaco71  •  12 Decembrie 2016, 14:30

Ieri au jucat toate fetele minunat! AVEM ECHIPA, AVEM VALOARE!!!! HAI ROMÂNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează