SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 17-21

Corespondență din Suedia » Oana Manea după meciul cu Danemarca: "Am fost prea agitate!"

Oana Manea încercând să se elibereze din menghina daneză
Oana Manea încercând să se elibereze din menghina daneză

Articol de - Publicat joi, 15 decembrie 2016 00:00

Oana Manea spune că în jocul României nu a mers nimic aseară, totul pornind de la apărare și de la ratările unu la unu.

România a pierdut lupta pentru medalii la Euro 2016, Danemarca oprind ascensiunea echipei "tricolore". Pivotul Oana Manea a părăsit terenul de la Helsingborg cu lacrimi în ochi, supărată din cauza faptului că România a capotat în partida decisivă.

"Am prins o zi proastă, nimic nu a mers la noi. Nu știu de ce, dar am simțit echipa un pic prea nervoasă, prea agitată. Mi-a fost frică de aceste lucruri, am căzut în extrema cealaltă", a declarat Oana.

Apărarea nu a mai funcționat ca până acum și de aici încrederea "tricolorelor" a scăzut foarte mult. "Am primit goluri ușoare și a trebuit să o luăm mereu de la centrul terenului. Au fost și ratările de unu la unu, în situații-cheie, care ne-au turnat plumb în picioare. Am sperat că ne vom reveni, ne-am mobilizat, dar degeaba", a subliniat Manea.

Oana spune că e dezamăgită, dar se gândește că această echipă are viitor. "Am avut un parcurs foarte bun în ciuda faptului că echipa s-a schimbat mult. Ne-am mobilizat, am trăit clipe frumoase, dar acum durerea este mare. Am fost atât de aproape! Nu știu când ne vom mai întâlni cu această șansă", spune pivotul "tricolorelor".

"Trăiesc momentul acesta de dezamăgire, nu știu ce se va întâmpla în viitor. Sper ca echipa României să rămână în continuare în top și să mai facem performanță"
Oana Manea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  15 Decembrie 2016, 10:24

Ma repet dar Romania cu Ambrose sau antrenorii romani incepe bine si termina execrabil. Momentul Ride a trecut, un antrenor de geniu care de cand a venit a fost improscat cu injurii.Cu Ride incepeam slab si cresteam, cu un joc complet...extreme, contraatac , combinatii era o placere sa privesti. La Olimpiada a fost problema primului meci dar dupa am jucat handbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează