SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / HCM BAIA MARE-METZ 23-24

Costică Buceschi nu mai scapă! » Calificată cu noroc, HCM Baia Mare va schimba antrenorul

Costică Buceschi în timpul unui time-out // Foto: Raed Krishan
Costică Buceschi în timpul unui time-out // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 23:24

Antrenorul Costică Buceschi are zilele numărate la Baia Mare. Spectatorii i-au cerut demisia la finalul partidei cu Metz, iar tehnicianul a declarat că nu ţine de scaun.

Recunoscuţi ca oameni echilibraţi, care îşi ies cu greu din calmul cotidian, suporterii maramureşeni au răbufnit la finalul jocului cu Metz, pierdut de favorite, 23-24. "Demisia! Demisia!", au strigat 2.000 de oameni, cerînd capul antrenorului Costică Buceschi.

Omul care a adus titlul de campion la Baia Mare, care a dus echipa în Liga Campionilor, nu mai este dorit. "Nu jucăm nimic, Costică! Nu o mai ţine pe fii-ta în teren, că nu are faţă de Liga Campionilor", i-au strigat oamenii în timpul jocului.

Nervos, Buceschi a dat cu şapca de pămînt la ratările elevelor sale, iar la final a pus totul pe numeroasele accidentări din cadrul lotului.

"Nu pot să fac nimic cu o echipă în care sînt valide doar opt fete, iar restul fac doar cîte un antrenament pe săptămînă. Lumea nu ştie ce se întîmplă, fetele nu pot să joace din punct de vedere fizic decît o repriză. De asta am căzut mereu în toate meciurile de Ligă", a subliniat Buceschi.

Cine îi va lua locul?
Conducerea clubului băimărean s-a ferit să anunţe o decizie imediat după jocul cu Metz, dar îi caută înlocuitor tehnicianului care şi-a mai dat demisia, o dată, după meciul pierdut în campionat, la Braşov.

"Dacă oamenii din conducere cred că altcineva poate face mai mult cu această echipă, atunci eu mă dau la o parte. Metz a avut pe foaie 14 fete, dar toate valide, noi am avut 16, dar toate bandajate", a declarat Buceschi.

"Stranierele" nu mai sînt dorite
Suporterii contestă şi transferurile făcute de conducerea clubului. Braziliencele Arenhardt şi Do Nascimento, dar şi macedoneanca Georgijevska sau norvegianca Herrem nu mai sînt văzute cu ochi buni pe fanii din Baia Mare.

"Nu au ajutat cu nimic echipa asta. Doar şi-au luat banii şi nu pun suflet pentru Baia Mare", le reproşează suporterii.

În plus, starea de nemulţumire a sporit în cazul campioanelor mondiale braziliene în condiţiile în care acestea au stat mai mult accidentate.

Georgijevska l-a înjurat pe Buceschi!
Spre finalul partidei cu Metz, antrenorul Costică Buceschi a strigat-o pe macedoneanca Elena Georgijevska, reproşîndu-i faptul că nu dă mai repede drumul la minge, în tentativa echipei de a egala Metzul. Într-un exces de furie, Georgijevska s-a întors şi ea la tehnician şi a strigat la el, putîndu-i-se citi pe buze "Pişku mater!", o înjurătură de mamă!

642285-clasament-hcm.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
sibman
sibman  •  24 Noiembrie 2014, 10:25

Cand ratezi 8 situatii de singur cu portarul ce vina are Buceschi? Cand ratezi 7 aruncari de la 7 m intr-un meci ce vina are Buceschi? Este adevarat ca si antrenorul este depasit de situatie iar faptul ca nu comunica in engleza cu jucatoarele straine si care nu-i inteleg indicatiile atarna foarte greu. Dar si jucatoarele, unele dintre ele, nu cred ca au valoare pentru obiectivul impus, care zic eu ca este unul prea indraznet pentru o echipa nou formata.

tristan
tristan  •  23 Noiembrie 2014, 19:56
Postat de ortega pe 23 Noiembrie 2014, 10:13

Is tampiti baimarenii . Fata lui Buceschi este , poate, cel mai mare talent din Romanika de la Neagu incoace ... Ca e intr-o forma mai slaba , asta e trecator , dar e excelenta fata ... Oricum , daca te bate Metz acasa ... ce pretentii sa mai ai ? Eventual sa faci blat cu Gyor-ul sa nu-ti dea 50 ...

mare grija cu afirmatiile gen "is tampiti baimarenii"...geniule,un ziarist poate scrie ce vrea..io n-am auzit pe nimeni din BM sa zica ceva rau de Buceschi ,fata...in schimb tu jignesti ca un tembel...

csaba_bm
csaba_bm  •  23 Noiembrie 2014, 19:34

Domnule Marian Ursescu, ai scris un articol jenant!!! Iti recomand sa te reorientezi spre o alta profesie sau macar spre un alt domeniu, cu handbalul nu ai nicio treaba!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează