SPORTURI  »  HANDBAL  »  INTERVIU

Cristian Gaţu e nervos din cauza "prestaţiei fără de-nţeles" din meciul cu Algeria: "Sîntem o ţară labilă psihic!"

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2011 00:00

Cristian Gaţu, preşedintele FRH, a urmărit meciul România- Algeria din tribună. Nu este deloc mulţumit de ceea ce a văzut pe teren. Dar nici nu a capitulat. Crede în continuare în şansele "tricolorilor" de a trece de faza grupelor la Campionatul Mondial.

- Pînă la urmă aţi plecat în Suedia să fiţi alături de băieţi!
- Da. Şi am parcurs două mii şase sute de kilometri ca să văd porcăria asta. Am strigat din tribună pînă nu am mai putut. Şi eu, şi cei din galeria Românie, dar jucătorii parcă nu au auzit nimic...

- Ce credeţi că s-a întîmplat în a doua repriză a meciului?
- Nu vreau să comentez nimic pînă după meciul decisiv, cel cu Serbia. Ei au plecat de acasă cu obiectivul să treacă de faza grupelor. Au în continuare şanse să-l realizeze. Singurul lucru care s-a schimbat este că trebuie să învingă Serbia la o diferenţă de două goluri, în loc de unul singur...

- Totuşi, ce s-a întîmplat în a doua repriză?!
- Faptul că nu ne-am dezis că sîntem o ţară labilă psihic?!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (17)
titidinmagura
titidinmagura  •  20 Ianuarie 2011, 04:34

PENTRU CIRCO Ai scris numai ineptii!! (Esti ruda cu dl. Gatu ??) Handbalistul Gatu nu a fost jucator pe semicerc (nici Hagi, de altfel). A-l considera ``cel mai bun`` ar insemna sa uitam/sau sa nu cunoastem alti jucatori EXCEPTIONALI: Hnat(habar n-ai cum suta la poarta !?), Otelea (el juca pe semicerc), Ivanescu, Gruia, Moser, Gruia, Birtalan,... si toti excelentii portari... Iar daca tu te simti ``labil psihic`` consulta un specialist in ``labii``.

titidinmagura
titidinmagura  •  20 Ianuarie 2011, 04:06

Dle. Gatu, de ce vorbesti despre o ``tara``. In functia pe care o ai trebuia sa te ocupi numai de handbalisti/handbaliste. Si nu te-ai dovedit capabil!! Lasa-ne !! Du-te invirtindu-te - cum o faceai, pe teren, ca jucator !! Multa sanatate !!

savibratescu
savibratescu  •  19 Ianuarie 2011, 20:01

BUNA DIMINEATA DACIA UE.s-au trezit DACII....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează