SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR - OLTCHIM 31-23

Cristian Gaţu: "Oltchimul a murit astăzi, dar nu se predă! Sezonul viitor va fi din nou sus"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 19:39

Cristian Gaţu, preşedintele FRH, a vorbit la Radio GSP despre ratarea calificării Oltchimului în finala Ligii Campionilor după dubla cu Gyor (35-31, 23-31).

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"N-am văzut determinarea de pînă acum. Fetele nu au mai fost constante în joc, nu s-au mai simţit jucătoarele de bază în formă. Cînd am ajuns la 5 goluri am început să sper si atunci au intervenit arbitrii de 3 ori şi au ajutat-o pe Gyor. Eu nu prea comentez arbitrajul, dar au fost greşeli mari. Au permis jocul dur unguroaicelor.

Citeşte şi: SUFOCATE! Oltchim pierde la Gyor, 31-23, şi RATEAZĂ finala!

Oltchimul, chiar dacă astăzi a murit, sigur nu se va preda, iar sezonul viitor o văd din nou sus de tot. Dacă ar fi fost două eşecuri, le trăgeam de urechi, dar au ieşit cu fruntea sus. Nu trebuie puse la zid, le vor pune ele pe franţuzoaice şi pe muntenegrence, în preliminariile Olimpiadei", a spus Cristian Gaţu la Radio GSP.

Click aici pentru cele mai tari imagini ale partidei!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
anitzaa
anitzaa  •  08 Aprilie 2012, 19:26
Postat de dilibau pe 07 Aprilie 2012, 22:17

Sunt de parere ca Buducnost va castiga in fata celor de la Gyor in finala. Calculele hartiei au aratat inca o data ca favoritele se califica, si asa s-a intamplat: Oltchim, fara oameni de 9m a dus o intreaga campanie pana in semi-finale si a reusit chiar si o victorie de senzatie in fata finalistei, dar atat. R.Voina a renuntat la jucatoare ca Pidpalova sau Geiger pt a face loc unor jucatoare mediocre (nici Oana si nici Marija nu au confirmat). Asta e, la anul Oltchim porneste clar favorita dupa ultimele achizitii, iar din echipele rivalelor se vor retrage multe jucatoare cu experienta (Bojana, Palinger). Felicitari Oltchim, multumim pt tot, ne vedem la anul!

Bojana se retrage?

brisca
brisca  •  08 Aprilie 2012, 12:41

Tot Zalaul e ANTI VALCEA !!!!!!

varanga53
varanga53  •  08 Aprilie 2012, 12:22

Auzi , "a murit dar nu se preda" ! Chiar nu se poate lipsi lumea de "inteligentul asta" ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează