SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR

Cristina Neagu a fost golgeterul lui Buducnost în Liga Campionilor » Doar egal pentru campioana Muntenegrului

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 14:30

Cristina Neagu a fost principala marcatoare a campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica, în etapa a 3-a din grupele principale ale Ligii Campionilor.

Românca a marcat de cinci ori, dar nu a fost de ajuns. Echipa sa a terminat la egalitate, 19-19, pe teren propriu cu Larvik, campioana Norvegiei. În ultimele secunde ale meciului, tot Neagu a avut şansa victoriei, dar aruncarea sa s-a dus peste.

Buducnost a condus la pauză cu 8-7, s-a distanţat apoi la 13-10, dar a primit 6 goluri consecutiv şi şi-a complicat "viaţa". Egalul reuşit de norvegience le readuce şansele la calificare. Campioana Europei, Gyor, a învins în aceeaşi grupă cu 27-24 pe Krim Ljubljana. Oana Manea a marcat de trei ori pentru slovene, în timp ce Talida Tolnai nu a jucat.

Rezultate etapa a 3-a
Grupa 1: Thuringer-Savehof 30-25, Vardar Skopje-Midtjylland 24-23
Clasament: 1. Vardar Skopje 5p, 2. Thuringer 4, 3.Midtjylland 2p, 4. Savehof 1p

Grupa 2: Gyor-Krim Ljubljana 27-24, Buducnost-Larvik 19-19
Clasament: 1. Gyor 5p, 2. Buducnost 4p, 3. Krim Ljubljana 2p, 4. Larvik 1p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
usla
usla  •  19 Februarie 2014, 08:18
Postat de razvyyc pe 17 Februarie 2014, 18:58

Nora Mork, insa sa stii ca a jucat inter.Presupun ca nu ai vazut meciul, Riegelhuth a jucat extrema.... asta spune multe, de aia nu ai reusit sa contabilizezi si pasele date e Neagu (coautoare la 8-9 goluri. Daca contabilizam reusitele, observam ca a dat 5 si a dat pasa decisiva la 8 sau 9... Un simplu calcul ne arata ca a contribuit DECISIV la 70% din golurile echipei sale. Acum ce zici, a fost Neagu decisiva?

Daca ai sa citesti ce spune " ceaiuri " vei vedea ca spune aceleasi lucruri ca mine . Nici el n-a vazut meciul ? Iar acea Mork a jucat EXTREMA dreapta, si venea prin dribling in inter dreapta .Te credeam documentat si corect, dar acum spun ca iti place sa-ti dai importanta . ATAT. Si mai am si alte argumente cand afirm acest lucru. Citeste ce-a scris " ceaiuri " . PA . Apropos, e ultima data cand iti mai raspund, te las sa-ti " arati " tu "filosofiile " tale in legatura cu acest sport, pe care numai tu il stii, il intelegi si faci comentarii .Ma faci sa cred ca esti din familia lui Neagu, prea o elogiezi de cate ori ai ocazia .

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Februarie 2014, 19:43

sa nu piarda(sansele sa ajunga in semif deveneau minime)nora cat jumat de echipa,edin cat a jucat si-a facut datoria(avea procent de 100la suta la un moment dat)lipsa pivotului si a extremelor(si in meciul cu gyor tot acolo sau impiedicat)faca sa fie totusi pe ultimul loc,gyor invinge la relanti o echipa..stoarsa de..bani(fara vlaga in joc..poate pauza le va fi de folos)cealalta gr cu macedonencele gafaind(si meciul din suedia a fost greu,mereu conduse)cu o victorie obtinuta greu(tot asa conduse,pe final si-au revenit iar nemtoaicele mai fac 2 pct(muller vb si in romaneste pt barbosa in tto)si au sansa sa ajunga in sem(cred ca batalia se va da cu danezele si cea cu golaveraj mai bun merge)

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Februarie 2014, 19:25

meci cu multe greseli(muntenegrencele au ratat enorm si au pierdut 1pct)daca la bud apararea si-a facut inca odata datoria(au cele mai putine goluri primite)singura care a evoluat bine ramane Woltering restul cu nota de trecere,pb ramane pe dr unde daneza nu a inscris nici un gol(nici chiar din 7m)macedoneanca face decat prezenta iar poloneza a reusit 1gol(cu toate ca ea joaca centru)extremele si pivotul armele lui bud au mers la..avarie iar neagu ramane cam singura ce arunca(a avut sub 50% reusite,a dat si pase gresite,a mai stat si pe tusa,a ratat chiar victoria..cred ca i-a scapat mingea din mana dar a fost in nota echipei)adzic avand alternative mici..chiar deloc,norvegiencele au venit

Vezi toate comentariile (5)
Comentează