SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Cristina Neagu, dezvăluire tulburătoare: "Nu îmi mai găsesc motivația, nu mă mai antrenez de două săptămâni"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 21:35

Cristina Neagu e cu moralul la pământ după ce echipa națională de handbal a României a fost eliminată încă din grupe la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Dacă trec peste problemele de sănătate, accidentările grave şi tot ce a însemnat revenirea mea pe teren de fiecare dată, da, este cea mai mare dezamăgire, vorbind strict de handbal. Niciodată nu am plâns aşa. De vreo două ori s-a mai întâmplat, dar nu aşa cum a fost la Rio.

Am plâns încă vreo două zile după ce am ratat. Este o situaţie foarte grea pentru mine, sincer. Nu pot defini starea mea, nu-mi găsesc motivaţia, iar acum nu m-am antrenat de la ultimul meci de la Rio, cel cu Norvegia, nu pot. Parcă am o piatră pe mine, mă apasă mult, pentru că îmi doream enorm.

Da, aşa e, sper doar că pentru mine, schimbând mediul, adică la Buducnost după 3 luni, ar putea însemna altceva. Sper să îmi găsesc motivaţia, iubesc acest sport, iar o astfel de mare dezamăgire, chiar şi cea mai mare fiind, nu mă va opri. Va fi o situaţie grea în echipă, dar mizez pe faptul că ne vom găsi motivaţia împreună", a spus Cristina pentru News.ro.

Următoarea competiție oficială pentru fetele noastre este Campionatul European din Suedia (5-18 decembrie), unde România e în grupa D alături cu campioana olimpică Rusia, Norvegia și Croația.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
mplttev
mplttev  •  29 August 2016, 09:06

Cristina n-a mai avut motivație încă dinaintea începerii olimpiadei, ne mai antrenându-se încă de atunci sau antrenându-se foarte puțin. E cea mai bună, s-a plictisit să fie. După ce ai totul la picioare cauți altceva. Plus accidentările care-ți strică cheful. și te lenevește și mai mult. Ai bani destui, te-ai gândit la retragere? Mai lasă-le și pe cele mici să se afirme. Mulțumim Cristina pentru tot ce-ai făcut pentru naționala României dar acum ia-ți o vacanță de 3 luni (dă-te lovită) și hotărăște-te dacă mai vrei handbal. S-ar putea dacă ți-ar veni așa un dor de acest sport după aceste 3 luni, să fie prea târziu. Ești om și tu, nu robot. Mult succes orice hotărâre vei lua.

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Septembrie 2016, 22:50

banuiesc acest lucru se intampla la jocurile de echipa...unde o jucatoare a tras echipa dupa ea(cazul lui neagu ,paula a fost langa in rest turiste)a mers slab cristina am pierdut(cu norv cu putin noroc altul era rezultatul)jocul pt calificare a fost cu angola..unde fetele se gandeau la vacanta..dar dupa acest turneu sper sa urmeze unele schimbari(mica si elisei acasa pt..varsta,vizitiu,geiger nu au valoare de nationala)si cu 2-3 jucatoare noi...mergem mai departe

pekeler
pekeler  •  30 August 2016, 23:42

Cristina fruntea sus! Mai ai macar 10-12 ani de cariera. TIMP este. ...sanatoasa sa fii!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează