SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Cristina Neagu e la 60% din potenţial, dar nu mai evoluează cu frică: "Îi mulţumesc şi acum Anjei Andersen!"

Cristina Neagu a marcat 8 goluri în Ligă în cele trei meciuri de după revenire // Foto: Marius Ionescu
Cristina Neagu a marcat 8 goluri în Ligă în cele trei meciuri de după revenire // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 21:12

Cristina Neagu crede că dacă Anja Andersen nu ar fi ajuns antrenoare la Vîlcea, cariera ei era în pericol.

Cristina Neagu redescoperă handbalul. După un an şi şapte luni de pauză, a reintrat pe teren şi e foarte încrezătoare. "Încă mai am dureri la umăr, acum resimt şi o oarecare oboseală. Nu sînt îngrijorată, e normal din moment ce vin după o lungă perioadă în care nu am jucat. Nu îmi e teamă şi nu joc cu frică. Sînt undeva la şaizeci la sută din potenţial, dar lucrurile merg spre ceea ce îmi doresc", a declarat Cristina.

Neagu spune că îi place postura actuală în care e considerată o jucătoare obişnuită, şi nu vedeta de altădată. "Am trecut printr-o perioadă dificilă. Se vorbea despre mine deja ca despre o handbalistă la timpul trecut. Au fost voci care au spus că nu voi mai juca handbal!".

"Anja a avut dreptate!"
Cristina Neagu a avut încredere într-o singură persoană: Anja Andersen. Fosta antrenoare a Oltchimului a sfătuit-o să se opereze. "Îmi amintesc de acele declaraţii ale Anjei Andersen şi de controversele care au fost. Mă bucur că Anja a avut dreptate şi am ştiut, din acel moment, că va avea dreptate. Îi mulţumesc şi acum că a avut încredere în mine şi spun şi acum că acea perioadă în care Andersen mi-a fost antrenoare m-a ajutat enorm. Ei îi voi mulţumi în toată cariera mea de handbalistă!", a subliniat Neagu.

Vrea şase victorii în grupă
Cristina îl apreciază şi pe actualul tehnician, Jakob Vestergaard. "Că avem un antrenor danez, nu ştiu dacă e un avantaj mare sau nu pentru mine, cert este că Jakob Vestergaard este un excelent tehnician".

Neagu consideră că echipa nu e la potenţial maxim, dar creşte de la meci la meci. "Important pentru noi e că avem trei victorii din trei meciuri. Ne dorim să cîştigăm toate partidele în grupă. Cine va merge alături de noi, mai departe, chiar nu mă interesează. Că o fi Hypo, că o fi Randers, pentru mine nu prezintă importanţă", a încheiat Neagu.

Randers învinsă în campionat
Adversara de duminică a Oltchimului, în etapa a patra a Ligii Campionilor, nu o duce prea bine în întrecerea internă. Campioana Danemarcei a pierdut miercuri seara primul meci, 23-26 cu FC Midtjylland pe teren propriu, şi a căzut pe locul 3 în clasament, după 8 etape. Oltchim-Randers e duminică seara, de la ora 19:30. În tur, vîlcencele au cîştigat în Danemarca, 24-20.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează