SPORTURI  »  HANDBAL  »  NOMINALIZARE

Cristina Neagu și Isabelle Gullden, nominalizate la titlul de cea mai bună handablistă în 2016 » Unde poți vota

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 12:02

Cristina Neagu și Isabelle Gullden au fost nominalizate la titlul de jucătoarea anului 2016 de Federația Internațională de Handbal, în cadrul unei anchete care se va desfășura până pe 9 martie.

Proaspăt transferată la CSM București, Cristina Neagu s-a calificat în sezonul trecut în Final Four-ul Ligii Campionilor, alături de Buducnost și a fost a treia marcatoare a competiției.

Deși nu a obținut medalii la JO de la Rio și Campionatul European, interul stânga al României a fost al treilea golgeter al celor două competiții.

Suedeza Isabelle Gullden a câștigat Liga Campionilor alături de CSM București, fiind și cea mai bună marcatoare a competiției, însă nu a avut realizări importante alături de echipa națională.

Pentru titlul de cea mai bună jucătoare mai sunt în concurs se mai luptă Nycke Groot, vicecampioană europeană alături de Olanda, dar și Nora Mork și Kari Grimsbo, medaliate cu bronz la JO și aur la Campionatul European, alături de naționala Norvegiei.

Votul se va desfășura pe site-ul Federației Internaționale de Handbal până pe data de 9 martie - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
grandetorito
grandetorito  •  24 Februarie 2017, 16:18

"This form has reached the maximum number of entries allowed for this period. Please try again later." - Cautati alt link!

959479740786337
George Manoiu  •  24 Februarie 2017, 13:09

Bella Gullden, evident. A fost senzationala tot anul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează