SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București, ultimatum pentru antrenorul Adi Vasile » Eșecul din Danemarca îi poate fi fatal

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 13:14 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 13:19

CSM București îi caută înlocuitor lui Adi Vasile (38 de ani) după înfrângerea suferită în Danemarca, cu Esbjerg. Deși au condus cu 21-18, „tigroaicele” au încasat patru goluri consecutiv în ultimele patru minute!

CSM București a pierdut dramatic primul meci în actuala ediție a Ligii Campionilor, deși șansa i-a surâs în disputa cu Team Esbjerg. La capătul unui joc foarte slab, încâlcit, fără nicio viziune, CSM a fost ținută în viață artificial de evoluția senzațională a portarului Jelena Grubisici. Goal-keeperul campioanei României a prins o zi uluitoare și a închis poarta minute bune. 

Nu a fost însă ajutată până la final de coechipiere, iar Esbjerg a obținut o victorie la care niciun suporter din Blue Water Dokken nu mai credea în minutul 56. Atunci când CSM s-a distanțat la 21-18, după ce tot meciul alergase în spatele adversarelor!

Cel mai slab meci al lui Neagu

Apărarea avansată 5-1 a creat mari probleme CSM-ului. Cristina Neagu a fost complet anihilată și a greșit enorm în prima repriză. Adi Vasile a ales să joace pe extremă, în cea mai mare parte a timpului de joc, cu Emilie Arntzen. Danezele exact acolo au lăsat cele mai mari spații, dar mingile s-au întors aproape de fiecare dată spre centru.

Noroc că Reistad, Tranborg, Nielsen și celelalte jucătoare ale gazdelor au greșit și ele foarte mult, ratând multe situații de față în față cu Grubisici. Croata în vârstă de 34 de ani a făcut minuni între buturi, dar și așa Esbjerg a avut trei goluri avans la pauză: 13-10.

În partea a doua, jocul încâlcit a continuat, cu greșeli de-o parte și de alta. Cu un intermediar de 5-1, CSM a trecut în avantaj 15-14 pentru prima dată în meci! Cristina Neagu și-a mai revenit, a marcat primul gol în minutul 37, dar Esbjerg a trecut din nou în față: 18-16.

Urcare și cădere în gol

A urmat apoi cea mai bună perioadă a "tigroaicelor" care au marcat de cinci ori consecutiv. Mai erau patru minute de joc și, cum-necum, CSM putea câștiga toate cele trei puncte! O eliminare a slovenei Omoregie a dat totul peste cap. Neagu a greșit din nou, de două ori consecutiv, iar pe nesimțite Esbjerg a egalat. CSM nu a reușit să marcheze nici după time-out-ul cerut de Adi Vasile. Mai mult, când mai erau 7 secunde, de pe extrema dreapta, Jacobsen a înscris golul victoriei. În ediția trecută, Neagu marcase în ultima secundă, la Esbjerg, golul victoriei. Acum soarta s-a întors. 

Început neconvingător de sezon

Sunt zvonuri că lui Adi Vasile i s-a dat ultimatum în ceea ce privește banca echipei campioane. Începutul sezonului nu a fost deloc unul convingător pentru CSM. "Tigroaicele" au pierdut Cupa României, iar în campionat s-au impus cu ajutorul arbitrilor în meciul cu nou-promovata Știința București! Acum, înfrângerea cu Esbjerg ar putea să-i fie fatală selecționerului naționalei României. Adi Vasile e pe banca echipei bucureștene din 2014, dar din 2019 este antrenor principal. 

16 mingia parat Jelena Grubisici, procentaj 43%. Portarii gazdelor au adunat 5 parade, cu un procentaj de 19%

Citește și alte știri din handbal: 

Gheorghe Tadici, prima reacție după ce a fost suspendat până în 2022 » Acuză o conspirație: „N-a fost vocea mea!”

CSM București nu mai e printre favoritele Ligii Campionilor » Toate detaliile despre noul sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
robotucigas
robotucigas  •  16 Septembrie 2021, 18:22

Nu vad de ce va mirați. Acest personaj nu trebuie somat, și dat afară. Lucrezi la sapă, mai tai un porumb când dai cu sapa, dar aici te joci cu bani mulți. Csm va deveni forță cu un antrenor bun sa nu uitam performanta Craiovei care nu avea vedete, avea un antrenor care este de mulți ani acolo. Și totuși la națională nu era bun, a trebuit să-l alegem tot pe acest individ. Proști sunt români, iar cei ce fac aceste greșeli ar trebui să plătească. Tot se fura și pa alim România, mai și nu plătește nimic. Dacă nu vrem performante de ce se aduc jucătoare, dacă aducem jucătoare, atunci de ce nu aducem un antrenor care poate. Csm este echipa mare, merita antrenor mare. Dar trăim în România, și asta ne ocupă tot timpul!

bebita1
bebita1  •  16 Septembrie 2021, 04:37

Dl. Tadici este un bun antrenor însă are probleme de comportament, este coleric și i s-a permis. Daca sancțiunile vor continua și vor fi graduale atunci vom vedea la meciuri un alt Tadici.

2051484401670219
Pop Laura  •  13 Septembrie 2021, 23:12

Adi Vasile este problema trebuie sa scapam de el si la echipa nationala e o carte pierduta nu are stofa de antrenor acum pâna nu e prea târziu trebuie demis

Vezi toate comentariile (9)
Comentează