SPORTURI  »  HANDBAL  »   BBM BIETIGHEIM-CSM BUCUREȘTI (DUMINICĂ, ORA 19:00) DIGI, TELEKOM

CSM București încearcă reabilitarea după eșecul în fața celor de la Râmnicu Vâlcea » Reacțiile din tabăra "tigroaicelor"

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 16:56

Cristina Neagu și compania merg în Germania, pentru a înfrunta  BBM Bietigheim în Liga Campionilor, după înfrângerea de campionat cu SCM Rm. Vâlcea. ”Tigroaicele” au o singură variantă: victoria.

CSM București a ieșit destul de șifonată după înfrângerea suferită pe teren propriu, în campionat, cu SCM Rm. Vâlcea, 19-22. Băgate în ședință de conducerea clubului, "tigroaicele" își pot reface moralul duminică, în disputa de Liga Campionilor, contra vicecampioanei.

Nemțoaicele nu sunt deloc o echipă pe care să nu o iei în seamă, având mai multe internaționale: patru olandeze (Angela Malestein, Charris Rozemalen, Laura van der Heijden și Maura Wisser), câte una din Polonia ( Karolina Kudlacz-Gloc), Austria (Ines Ivancok), Danemarca (Fie Woller), dar și 3 din Germania (Anna Loerper, Naidziniavicius, Luisa Schulze).

În prima etapă, Bietighiem a făcut egal în Norvegia, 27-27, cu Vipers Kristiansand. "Avem șansa noastră. Asta e frumusețea handbalului, câștigătorul nu se cunoaște dinainte. Suntem capabile de o seară mare", a declarat antrenorul Martin Albertsen.

"Trebuie să vorbim de noi!"

Andrea Lekici, centrul care a lipsit atât de mult echipei la partida cu Vâlcea, va face și ea joncțiunea cu echipa în Germania, venind din Argentina. Tehnicianul suedez Magnus Johansson e de acord că problemele echipei vin, mai ales, din apărare. "Sunt unele neînțelegeri, dar am lucrat mult, în fiecare zi, în special în ceea ce privește defensiva. Sunt sigur că vom arăta altfel", a declarat Johansson.

Suedezul nu se teme de postul său. "Știam când am semnat că va fi presiune mare la CSM. Fiecare zi petrecută la o mare echipă, cum e CSM, e o bucurie pentru mine", a spus nordicul. În ceea ce privește disputa cu Bietighiem, Magnus e categoric.

"Avem prima șansă la victorie. În prima etapă de Liga Campionilor am arătat un joc ofensiv de nivel înalt. Apoi a urmat eșecul din campionat și e clar că nu sunt mulțumit. Trebuie să ridicăm capul din pământ pentru că urmează Liga Campionilor", a încheiat Johansson.

Portarul Paula Ungureanu simte și ea presiunea din cadrul echipei. "Sunt de trei ani la CSM și acum mi se pare că e cea mai dificilă perioadă. Avem însă puterea să depășim această situație. Bietigheim este o echipă foarte bună, dar în primul rând trebuie să vorbim despre noi. Pentru că atunci când suntem într-o formă foarte bună nu ne poate sta nimeni în cale", a subliniat goalkeeper-ul.

  • CSM a învins în prima etapă din Ligă cu 36-31 pe FTC Budapesta.

Vezi și: Gabi Szabo, directorul CSM București, reacționează după înfrângerea cu SCM Râmnicu Vâlcea: "Nu-mi critic sportivii la prima înfrângere"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Octombrie 2018, 15:11

Meci dificil,daca nu vom juca ca o echipa pot apare surprize(mai ales in aparare )tb sa alergam mult pt ca au contratac si faza a doua la pozitional se descurca mai greu..au aprare buna,mobila...ca lot stam mai bine decat ele

Vezi toate comentariile (1)
Comentează