SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

CSM Bucureşti nu mai e lider » Altă comisie, decizie schimbată cu 180 de grade în "Cazul Ecusoanelor"

Articol de - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 21:06

Comisia de Apel a rejudecat "Cazul Ecusoanelor" şi a dat cîştig de cauză celor de la SCM Craiova în disputa cu CSM Bucureşti, care a căzut pe locul 4 în clasament


CSM Bucureşti a jucat meciul cu SCM Craiova din etapa a 4-a a Ligii Naţionale fără nici un antrenor pe bancă. Oficialii clubului bucureştean au pierdut ecusoanele speciale eliberate de FRH şi astfel tehnicienii Mette Klit şi Adrian Vasile nu au fost lăsaţi să-şi conducă echipa.

Deşi a cîştigat meciul pe teren cu 28-16, CSM Bucureşti a trăit cu frica de a pierde disputa la "masa verde". Conform regulamentului FRH, "la competiţiile oficiale din Liga Naţională, prezenţa pe bancă a unui antrenor este obligatorie". Memoriul echipei din Craiova la Comisia de Competiţii a rămas însă fără rezultat, membrii comisiei stabilind ca rezultatul să rămînă cel din teren.

Craiova nu a abandonat şi a făcut Apel. Ieri s-a judecat şi, surpriză: verdictul a fost de această dată favorabil oltencelor! Echipa din Craiova a cîştigat cu 10-0 la "masa verde", iar conform regulamentului CSM Bucureşti va fi penalizată şi cu un punct din clasament. În aceste condiţii, din lider, cu 21 de puncte după 7 etape, maximum, CSM Bucureşti a picat pe locul 4. Cazul va ajunge, cel mai probabil, pe masa Consiliului de Administraţie al FRH, dar directorul CSM Bucureşti, Constantin Căliman, a declarat că "vom merge pînă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv dacă nu ni se va da cîştig de cauză. Antrenorii noştri aveau toate actele în regulă, a fost un abuz că nu au fost lăsaţi pe banca tehnică".

Clasament la zi Liga Naţională feminină
1. Corona Braşov 19p
2. HCM Baia Mare 18p
3. SCM Craiova 18p
4. CSM Bucureşti 17p

Săptămîna derby-urilor
CSM Bucureşti are o săptămînă de foc. După ce a pierdut patru puncte din clasament la Comisia de Apel, echipa din Capitală va întîlni pe parcursul a doar patru zile contracandidatele la titlu în meciurile din etapele 8, respectiv 9. Azi, de la ora 19:30 (direct Digi 3), în Sala Polivalentă din Capitală, CSM înfruntă noul lider, Corona Braşov, o echipă care a trecut în etapa a 5-a de campioana Baia Mare, în timp ce duminică va merge la Baia Mare pentru întîlnirea cu HCM. "E o săptămînă de foc, dar noi ne-am propus să cîştigăm şase puncte", a declarat directorul general al CSM Bucureşti, Constantin Căliman.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează