SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA

CSM București-SCM Rm. Vâlcea 23-22 // Iulia Dumanska nu își pierde speranța: „Luptăm până la capăt!”

sursă foto: facebook YuliyaDumanskaOfficial
sursă foto: facebook YuliyaDumanskaOfficial

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 11:35

Iulia Dumanska (23 de ani), portarul celor de la SCM Rm. Vâlcea, a făcut un meci senzațional cu CSM București (22-23). Cele 10 parade ale Iuliei nu au fost însă de ajuns pentru un rezultat pozitiv al echipei sale.

Condusă la un moment dat cu patru goluri diferență în partea a doua, SCM Rm. Vâlcea a revenit în joc grație intervențiilor incredibile ale Iuliei Dumanska. Portarul oltean al "naționalei" României a scos câteva situații incredibile din postură de unu la unu, iar Vâlcea a reintrat în joc.

Cu lacrimi în ochi, la final, Dumanska spune că lupta la titlu nu s-a încheiat încă.

- Iulia, ați pierdut la un singur gol diferență, cum a fost acolo, pe teren?
- Un meci foarte tare și noi și CSM jucăm în Liga Campionilor. Suntem supărate că am pierdut la un gol, dar eu sunt mândră de fetele mele pentru că am luptat până la final, am încercat să jucăm cât se poate de bine, să facem cât se poate de puține greșeli. Se pare că nu a fost de ajuns pentru un rezultat pozitiv. Le felicit pe fetele de la CSM, iar noi o să fim motivate în continuare și lupta pentru titlu va continua. O să ne antrenăm cu gândul la asta.

- Ai făcut o repriză a doua formidabilă, tu ți-ai băgat echipa în joc!
- Fetele mele m-au ajutat foarte mult în apărare. Le mulțumesc pentru că suntem o echipă și în momentele grele trebuie să ne ridicăm una pe cealaltă. Mă bucur foarte mult că suntem sănătoase, acum putem merge mai liniștite la echipa națională. S-a adunat foarte multă oboseală și psihică și fizică.

- Cum e să joci cu tribunele goale. parcă sportul nu mai are același farmec, nu?
- Dacă erau spectatori, cred că era altceva. Ne adoptăm situației, trebuie să jucăm fără spectatori. Sănătatea oamenilor e mai presus de orice.

„Visăm să ajungem la Tokyo”

- Dătătoare de speranță evoluția ta, dar și a Denisei Dedu în vederea turneului preolimpic.
- Încercăm să ne ajutăm echipele când au nevoie de noi. La națională avem o relație foarte bună, ne completăm una pe cealaltă, și-mi doresc să terminăm cu bine și acest turneu preolimpic ca să fie toată lumea fericită. Visăm să ajungem la Tokyo și vom face totul să ni se îndeplinească acest vis.

Citește și:

CSM București e acum favorită la titlu! Cum arată lupta la câștigarea campionatului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează