SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Cu Volgograd nu joacă Szucs şi Şimkute, reintră Lecuşanu şi Pidpalova!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Două schimbări făcute în lotul Oltchimului de antrenorul Radu Voina faţă de meciul trecut, cîştigat în deplasare cu Hypo Viena, 31-26.

Vîlcencele vor miza duminica pe Narcisa Lecuşanu, revenită după o accidentare mai veche, şi pe Anastasia Pidpalova. Acestea le vor lua locul în echipă Gabriellei Szucs şi Reginei Şimkute.

"Şimkute nu s-a antrenat în ultimele trei zile. E răcită şi are febră mare", a declarat antrenorul Radu Voina. "Fetele sînt motivate, au o mare dorinţă de victorie. Au fost foarte determinate la antrenamente şi sper într-un rezultat bun cu Volgograd", a declarat preşedintele Ioan Gavrilescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  14 Februarie 2010, 12:54

pe Szucs n-o s-o vezi niciodata mai buna in atac (ramane o buna aparatoare) cum n-o sa le vezi nici pe Fiera sau Nechita "peste" ce arata acum

 •  14 Februarie 2010, 03:02
Postat de pe 13 Februarie 2010, 20:59

mai bine o pastra pe Gabi dekt s'o bage pe Anastasia:( Cat despre Lecusanu, ma bucur c'o intrat:D Iar incepeti cu nora, nu stiu ce. Ea era titulara dinainte de a veni Voina la Oltchim, asa ca ciocu' mic!

ddd, una e sa fi trecut pe foaia de joc si alta e sa intri efectiv pe teren si sa joci... si inafara de cateva sclipiri, aceasta handbalista care mare lucru nu a realizat in viata ei de sportiva, nu a facut nimic, din contra, a incurcat echipa cand avea mai mare nevoie de un centru veritabil si cu tarie de caracter

 •  13 Februarie 2010, 22:36

@ddd: Lecuşanu cam făcea tuşa cu Tadici la echipă. Nu e ea aşa rea cum o vorbeşte lumea, dar nici nu e jucătoare care să stea un meci întreg în teren. Şi Gatzel şi Shimkute au loc în echipă iar în multe din jocuri ar fi fost mult mai nimerite. Să ne fie clar pentru totdeauna: Lecuşanu NU E CENTRU! Treaba cu Pidpalova e o prostie. Szucs este minunată în apărare şi ar fi excelentă şi în atac, dacă lumea i-ar da şi ei mai multă atenţie la antrenamentele specifice aces

Vezi toate comentariile (12)
Comentează