SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Dacă e bal, să fie mascat! Campioanele Europei s-au îmbrăcat special pentru a o sărbători pe croata Jelena Grubisici

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 00:00

După victoria în fața Zalăului, 30-18, în campionat, Jelena Grubisici, portarul campioanei Europei, și-a invitat colegele în oraș.

Croata a împlinit pe 20 ianuarie 30 de ani și a vrut să sărbătorească alături de prietenele ei. Goalkeeper-ul a avut o singură dorință, ca toată lumea să vină costumată cât mai nonconformist, să participe la un bal mascat. Handbalistele de la CSM București au răspuns încântate invitației. Au și postat o poză pe rețelele de socializare în care sărbătorita Grubisici apare îmbrăcată în deținut, Bianca Bazaliu e ursul Baloo, Paula Ungureanu - Pippi Șosețica, Alina Iordache e gheișă, Aurelia Brădeanu și Cristina Vărzaru sunt pirați, Oana Manea e polițistă, Iulia Curea e vampir, Cristina Nan e Albă ca Zăpada, iar bielorusa Anastasia Lobach poartă un costum retro.
CSM București va debuta în grupele principale ale Ligii Campionilor vineri, contra norvegiencelor de la Larvik, pe teren propriu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează