SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-17

De pe altă planetă! Denisa Dedu a avut o evoluție FENOMENALĂ contra Rusiei » Procentaj incredibil al intervențiilor

FOTO: MARIUS IONESCU
FOTO: MARIUS IONESCU

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 21:02

România a învins Rusia în cel de-al doilea meci de la Campionatul European din Suedia, scor 22-17, după o evoluție entuziasmantă a elevelor lui Martin Ambros.

Portarul Denisa Dedu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei, după o evoluție incredibilă: a securizat poarta "tricolorelor", apărând  22 din cele 39 șuturi trase spre poarta României.  

Denisa Dedu are 22 ani și evoluează pentru Corona Brașov din 2010. 

"Denisa a fost fenomenală în poartă. Este și Paula acolo, avem postul asigurat pentru mai mulți ani de acum înainte" Narcisa Lecușanu, fostă jucătoare

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
unfake
unfake  •  08 Decembrie 2016, 15:58
Postat de Iuga Mircea pe 08 Decembrie 2016, 06:45

Fara a diminua meritele Denisei,trebuie vazut ce a facut apararea,totusi 39 de suturi spre poarta noastra sunt f. multe!!!!!!!!

Un pic ilogica observatia ta...Tocmai ca ce spui tu nu diminueaza ci sporeste meritele Denisei

unfake
unfake  •  08 Decembrie 2016, 15:56
Postat de Ilascu Mircea pe 08 Decembrie 2016, 08:18

E un joc f. bun si urmeaza greul pt. ca va fi greu sa mentinem acelasi nivel pe durata CE. E bine ca Melinda si extremele au intrat in joc si o mai elibereaza pe Neagu de adversare , mai ales ca Neagu joaca si in aparare fata de Nora Mork ce joaca jumatate de meci numai pe atac si normal ar fi fost sa aiba mai multa vitalitate ( in repriza a doua nu a mai aratat mare lucru.Revenind la meciul cu Rusia am aratat valoare si ambitie si nu cred ca mai conteaza de pe ce loc intram in optimi pt. ca valorile echipelor s-au nivelat si va conta dozajul efortului si valoarea lotului . Cred ca Zamfirescu si Zamfir ar trebui sa-si dea drumul la joc , ca nu au ce pierde. Bravo fetelor si tintiti cat mai sus .

E adevarat ca nu conteaza locul de pe care ne calificam, dar conteaza foarte mult punctele cu care mergem... Deci, cele 2 puncte cu Rusia sunt aur curat...nu vad care din celelalte or sa mai poata scoate alte 2 puncte de la Rusia, sau/si de la Norvegia.

mickey13
mickey13  •  08 Decembrie 2016, 09:10

Sincer, nu ma asteptam nici la scorul asta, dar nici la evolutia minunata a Denisei. Intradevar, la inceputul reprizei secunde, cand nici apararea n-a functionat prea bine, s-au incasat multe goluri, dar, de la 17-17, nu s-a mai primit niciunul, ceea ce inseamna ca rusoaicele au picat psihic. De altfel, cand il vedeam pe Trefilov care era extrem de calm, mi-am dat seama ca meciu-i gata! Trefilov calm... e un nonsens cand il vezi cu urla, tipa, zbiara (puneti orice cuvant) ti se face parul maciuca si mila de rusoaice :)) Dar aseara, de prin minutul 55 era foarte calm! Deci impacat cu soarta. Pe langa Denisa trebuie sa mentionam si apararea care a facut un meci bun, totusi rusoaicele au tras doar de 39 de ori la poarta (sau pe poarta, ca nu-mi este clar) si de foarte putine ori singure la 6m. Bravo fetelor! Bravo Martin! Bravo Costica (nu-i dau numele de familie sa nu se-nteleaga c-o laud doar pe Eliza :)) )!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează