SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

De una singură! Cristina Neagu a marcat de zece ori în meciul cu Vardar, 28-31

Cristina Neagu are 292 de goluri marcate pentru Buducnost în cele trei sezoane și jumătate jucate la Podgorica // FOTO Buducnost
Cristina Neagu are 292 de goluri marcate pentru Buducnost în cele trei sezoane și jumătate jucate la Podgorica // FOTO Buducnost

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 00:00

Cristina Neagu a marcat de 10 ori pentru Buducnost, dar echipa sa a pierdut pe teren propriu, 28-31 cu Vardar Skopje.

Vardar Skopje a învins, duminică seara, cu 31-28 la Podgorica, pe Buducnost, reușind prima sa victorie din istorie în Muntenegru. Campioana Macedoniei rămâne astfel singura echipă neînvinsă în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Neagu, peste tot

De când Vardar a schimbat antrenorul, David Davis luându-i locul Indirei Kastratovici, macedonencele joacă mult mai bine. Și au bifat 6 victorii consecutive în Ligă. Buducnost, echipa Cristinei Neagu, nu a avut nicio șansă duminică seara, în condițiile în care românca a fost singura jucătoare periculoasă în linia de 9 metri.

Neagu a făcut o primă repriză senzațională, marcând de 8 ori din 10 aruncări, dar în partea a doua i s-a aplicat un tratament preferențial. A și obosit și nu a mai reușit decât 2 goluri, din 6 încercări. Au ieșit însă la rampă jucătoarele Vardarului, Penezici, Lekici și Lacrabere.

Vine Cristina la CSM?

Neagu își termină în vară contractul cu Buducnost, echipă la care evoluează din 2013. Interul stânga nu e încă decisă dacă să-și mai prelungească șederea în Muntenegru. Sunt șanse să ajungă în România, la CSM.

Campioana României e gata să-i îndeplinească toate pretențiile, numai să vină să joace acasă. Numai că pe fir a intrat și Gyor, cea mai potentă financiar echipă din lume! Ungurii vor o linie de 9 metri formată din Neagu-Nora Mork-Groot, practic cele mai bune jucătoare ale lumii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează