SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO

Debut slab la EURO » Naţionala de handbal sub 19 ani a României a pierdut cu Ungaria

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2017 17:31

Naționala sub 19 ani a României a pierdut meciul de deschidere la Europeanul din Slovenia, 21-26 cu marea rivală, Ungaria.

Reprezentativa sub 19 ani a României a început cu stângul Campionatul European care se desfășoară în Slovenia. Echipa pregătită de Ion Crăciun a fost învinsă de Ungaria, 26-21.

Maghiarele au controlat disputa de la un capăt la altul, România nepunându-le mari probleme adversarelor.  Pentru românce ar fi putut fi o revanșă în fața Ungariei, la această generație, după ce acum doi ani, la Europeanul sub 17 ani, maghiarele le învinseseră în finala mică, 34-31. 

Sorina Târcă, fiica fostei internaționale Mariana Târcă, a fost golgeterul României, cu 7 reușite, tot interul stânga fiind aleasă și MVP-ul echipei noastre în acest joc.
România va întâlni azi, de la ora 16:00, Suedia, al doilea adversar al grupei, iar sâmbătă, de la ora 16:00, va juca în compania Olandei. Suedia a pierdut meciul cu Olanda, 23-26.

Actuala generație a echipei României a ocupat locul 4 la Euro 2015, sub 17 ani, și locul 14 la Mondialul din 2018, sub 18 ani. 

Junioarele joacă semifinale

Naționala sub 17 ani a României va juca azi, de la ora 20:15, în semifinalele Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Gyor (Ungaria). Echipa pregătită de Ion Ivan și Marius Dănuleț a terminat pe locul 2 în grupa A, în spatele Ungariei, și va întâlni prima echipe din grupa B, Rusia. Rusoaicele au obținut trei victorii la scor în preliminarii, trecând de Muntenegru (28-21), Franța (32-22) și Danemarca (31-20)!

În cealaltă semifinală, Danemarca va întâlni Ungaria, de la ora 18:00. Actuala generație va participa apoi, în luna august, la Campionatul European din Slovacia. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează