SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Decizie șoc » Una dintre cele mai apreciate handbaliste și-a anunțat retragerea de la echipa națională: "A fost ultimul turneu"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 10:15

La întoarcerea de la Campionatul European din Suedia, Oana Manea (31 ani) și-a anunțat retragerea din naționala de handbal a României.

"Cu ocazia asta vreau să spun că le urez baftă colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la națională. Vreau să-mi iau pauză, vreau să fiu mai mult cu familia, vreau mai multă liniște și le urez baftă fetelor.

Absolut nimic nu m-a deranjat la națională. Chiar i-am spus lui Ambros Martin că sunt foarte bucuroasă și fericită că am lucrat cu el. E un selecționer extraordinar, are o răbdare de fier pentru că lotul este foarte întinerit și are răbdare cu fiecare jucătoare în parte. Doar din motive personale, de familie, mă retrag, atâta tot", a spus Manea, conform TV Digi Sport.

Pivotul a decis totuși că își va continua activitatea la echipa de club, CSM București.

Alături de echipa națională a României, Oana Manea a obținut două medalii de bronz: la Mondialul din 2015 și la Europeanul din 2010.

Manea e la a doua tentativă de retragere

Handbalista română a mai intenționat o dată să se retragă, în 2013, pe vremea când Tadici era antrenorul naționalei, însă a revenit asupra deciziei și a continuat alături de "tricolore."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
brancusi
brancusi  •  18 Decembrie 2016, 15:14

Decizie absolut corecta si de bun simt!A fost o jucatoare foarte buna si merita respect pentru o cariera frumoasa!

aius
aius  •  18 Decembrie 2016, 13:23

respect!

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Decembrie 2016, 12:31

o decizie ce tb respectata...acum nu se stie daca si..jocul lui pintea o face sa se decida...(pt ca a mai stat si pe banca si poate ca nu e obisnuita)pe intermediar putea sa se apere mai bine..dar niciodata apararea nu a fost punctul ei forte..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează