SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

“Dezamăgită!”

Articol de - Publicat sambata, 05 iulie 2008 00:00

Demisă de la Rulmentul Braşov, Mariana Tîrcă spune că nu se aştepta la un astfel de tratament.

În patru ani, cît a antrenat-o pe Rulmentul, Mariana Tîrcă a cîştigat o dată campionatul, Cupa României, Challenge Cup şi a jucat finala Cupei Cupelor. A făcut dintr-o echipă de pluton una care să se bată cu forţele Europei de la egal la egal. Ieri, tehnicianul a aflat însă că a fost demis, patronul Teodor Florescu invocînd cauze personale.“I-am respectat cali­tăţile, nu am ce să-i reproşez, atît s-a putut în aceşti ani, dar e o decizie luată în urma unei analize făcute. S-au întîmplat cîteva eve­ni­men­te pe care nu le vom da însă pu­blicităţii”, a declarat Florescu.

“Prea multe nu am să spun. Oricum, sînt tristă şi dezamăgită. Mă aşteptam ca domnul Florescu să vină şi să-mi spună personal, nu să aflu din presă. Viaţa însă merge înainte, ceea ce am făcut eu la Rulmentul va rămîne în istorie, iar rezultatele nu mi le poate lua nimeni. Sînt oa­re­cum uşurată că incertitudinea a tre­cut”, a declarat Tîrcă. Mariana l-a adus lîngă echipă, acum patru ani, pe patronul Florescu, dar nu-i pa­re rău pentru acest lucru. “A fost fru­mos, s-a făcut o formaţie pu­ter­ni­că. Acum poate că domnul Flo­­res­cu are alte planuri şi a vrut o schim­­bare”, a subliniat antre­noa­rea.

Tîrcă nu şi-a făcut planuri de viitor. “Nu ştiu ce voi face, dar sînt sigură că nu voi pleca de la Braşov. De patru ani simt că m-am întors acasă şi vreau să stau aici. Doresc doar linişte”, a încheiat Tîrcă.

Le-a închis telefoanele!

Mariana Tîrcă şi soţul acesteia, Sorin, fost preşedinte la Rul­mentul, demis şi el acum o lună de zile, nu au mai putut vorbi ieri la tele­foa­nele mobile! Patronul Florescu a dat ordin ca telefoanele să fie închise, abonamentele fiind făcute pe firma sa. De altfel, din sezonul viitor, echipa nu se va mai numi Rulmentul, ci Urban Braşov.

S-a înţeles cu Muller

Patronul Teodor Florescu a fost miercuri în Germania, unde a pa­ra­fat înţelegerea cu Herbert Muller, an­trenorul neamţ de origine română. Acesta a fost dorit şi de Oltchim, preferînd însă Rulmentul Braşov, care i-a oferit un contract mult mai mare, din cîte se pare 150.000 de euro pe sezon. Florescu a tratat şi aducerea la Braşov a celor mai bune jucă­toa­re de la Nurn­berg, Anja Ros­ler şi Chris­tina Rohde. “Pe 14 iulie, la reunirea lotului, antrenorul va fi cu­noscut”, a de­clarat Florescu.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (7)
 •  06 Iulie 2008, 14:06

CAPUL SUS MARIANA ,AI TRECUT PRIN MULTE NU CRED CA ASTA TE V-A DARAMA .VA VEDEA DOMNUL FLORESCU CE VA FACE ECHIPA ANUL ASTA .EU STIU CU SUNT ANTRENAMENTELE TALE SI NE'A AJUTAT MULT DE TOT ,DAR UNELE JUCATOARE NU SUNT INVATATE CU MUNCA DOAR CU LUAT-U MILIOANELEOR,CA AU VARSTA CARE O AU SI NU AU FACT PREAGTIRE IN VIATA LOR CUM FACI TU CU ELE .SI ASTA LE SUPARA PE JUCATOARE DAR SA SE UITE UN PIC IN URMA SI SA VADA DE CAT TIMP AU PROGRESAT IN HANDBAL DE CAND LE-AI ANTRENAT TU .SI EU AM TRECUT PRIN

 •  06 Iulie 2008, 13:27

Muller nu s-a dus in Romania, a venit in Siebenburgen/Ardeal/Erdely. El si-a tinut promisiunea :)

 •  05 Iulie 2008, 22:31

Cei care pricep acest fenomen numit handbal pot realiza ce a insemnat Mariana Tarca pentru echipa brasoveana. Performantele dumneaei nu sunt la indemana oricarui antrenor.S-ar putea candva ca Brasovul sa regrete gestul d-lui Florescu. Intreb. Ce fel de om este Herbert Muller? A spus ca nu vine in Romania fiindca sotia si copii nu vor. Ce-l aduce acum la BV. Oare banii? Doamna Tarca a venit la Rulmentul pt. performanta si a facut performanta. Muller? Felicitari doamna a handbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează