SPORTURI  »  HANDBAL  »  DEZVĂLUIRI

Dezvăluire spectaculoasă a Cristinei Vărzaru, după retragere: "Dacă îmi spunea cineva asta, îi spuneam «prietene, du-te și culcă-te»"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 22:27

La capătul unei glorioase cariere, Cristina Vărzaru (37 de ani) a anunțat că acesta a fost ultimul sezon petrecut în handbalul profesionist. 

Cristina lasă în spate performanțele remarcabile obținute la echipele de club, dar și o frumoasă poveste la echipa națională, pe care a slujit-o până în 2011.  

"Nu sufăr nicio tragedie. Nu sunt nefericită, din contră, sunt fericită cu ce am realizat. Sunt mulțumită că am avut parte de atâția ani de jucat handbal și de acum mergem înainte, nu ne mai uitam inapoi.

Pregăteam retragerea de prin 2012. Tot ce a venit după 2012, când m-am întors din Danemarca cu gândul că o să mă retrag, a venit ca un bonus", a spus Vărzaru, la TV Dolce Sport.

Colegă cu Isabelle Gullden la Viborg în perioada 2011-2012, Vărzaru a declarat că nu și-ar fi imaginat vreodată că va ajunge să cucerească Liga alături de suedeză tocmai în România, la CSM București. 

"Dacă îmi spunea cineva când eram în Danemarca că o să joc în țara mea alături de Bella și o să câștigăm Liga, i-aș fi spus: «ești nebun, prietene, du-te și culcă-te!", a adăugat Vărzaru.

Cristina Vărzaru este de patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor, vicecampioană mondială și medaliată cu bronz la Euro 2010. 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
mvradulescu
mvradulescu  •  23 Mai 2017, 08:29

Tot respectul pentru o jucătoare deosebită ! Îi doresc multe bucurii și după renunțarea la activitatea sportivă !!!

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Mai 2017, 02:20
Postat de onduku pe 23 Mai 2017, 01:54

Ba sunt foarte multi useri!

Daca imi zici trei, te cred :))) In afara de noi doi :)))

onduku
onduku  •  23 Mai 2017, 01:54
Postat de valyomanyd pe 23 Mai 2017, 01:03

:)))))Ati luat teapa ! Nu sunt multi useri carora le place handbalul, asa ca, degeaba ati pus un titlul bombastic si poza cu Pessoa si Cristina sa credem ca si romanca e ca ...braziliana, adica sa-i placa fetele !

Ba sunt foarte multi useri!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează