SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Din nou golgeter » Cristina Neagu a avut o evoluţie formidabilă în meciul cu Thuringer

foto: Marius Ionescu
foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 21:57

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume în 2010, a fost din nou cea mai eficientă jucătoare de pe teren, în meciul cîştigat aseară de echipa sa, Buducnost Podgorica, 27-22 la Thuringer, în Germania.

Românca a marcat de 6 ori, fiind pentru a doua oară consecutiv golgeterul formaţiei sale, acelaşi lucru întîmplîndu-se şi etapa trecută, în deplasarea de la Koprivnica (Croaţia), unde Neagu a punctat de 8 ori.

De altfel, Neagu a marcat în cele trei meciuri ale celor de la Buducnost, în primele trei etape, 19 goluri, mai mult chiar decît Katarina Bulatovici sau Milena Knezevici.

Finalista Ligii Campionilor din ediţia trecută are trei victorii în primele trei etape şi e a doua favorită la trofeu, în acest an, după Gyor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Noiembrie 2014, 02:01
Postat de handsport pe 03 Noiembrie 2014, 12:24

am vazut repriza a 2-a, neagu a fost fff buna, sper sa nu se accidenteze (sau clubul sa o dea accidentata) din nou când este chemata la nationala?

da, si eu am vazut tot R 2. efectiv pare complet restabilita dupa acele probleme de la umar, cand a fost nevoie de o operatie care a scos-o din circuit cand si ea si oltchimul erau pe val.

ceaiuri
ceaiuri  •  03 Noiembrie 2014, 18:57

cristina e in grafic..(mai sta si pe banca...byzdra centru,knezevic in locul ei)dar acum are un joc complet(se vede in jocul echipei...fata de cum juca inainte de accidentare cand incerca sa rez totul singura)si in aparare joaca altfel.. anii unde a lucrat cu un alt antrenor(mehmedovic e translatoru ei)se observa..are si reprize mai putin reusite..dar e si bulatovic si totul e mai usor(knezevici in lipsa de forma de acum..2ani de la finala europeana)o editie si mai slaba fata de anul trecut finala previzibila...gyor -bud(avantaj gyor pt ca tot la ele se disputa FF)

handsport
handsport  •  03 Noiembrie 2014, 12:24

am vazut repriza a 2-a, neagu a fost fff buna, sper sa nu se accidenteze (sau clubul sa o dea accidentata) din nou când este chemata la nationala?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează