SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCANDAL

Dinamo acuză arbitrajul cu Turda! » Gruparea ardeleană s-a calificat în Final 3

Articol de GSP - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 00:01

Turda s-a calificat în Final 3 după ce a trecut cu 2-1 la general, dar bucureştenii îi bănuiesc pe ardeleni de lucruri necurate.

Potaissa Turda a învins marţi cu 30-24 pe teren propriu pe Dinamo şi s-a calificat între cele trei echipe care se vor bate la cîştigarea campionatului. La finalul meciului, oficialii de la Dinamo au acuzat însă în termeni duri prestaţia arbitrilor din ambele meciuri susţinute de Turda pe teren propriu.

"În prima întîlnire, luni, recunosc, l-am pierdut şi pe mîna noastră, am condus 50 de minute, dar şi arbitrii ne-au făcut. De cuplul internaţional Ştark-Ştefan aveam altă părere", a declarat Ovidiu Semen, directorul executiv de la Dinamo.

Întîlnire Sîsîeac-Cîrligeanu
Oficialul dinamovist are însă lucruri grave de spus. "Cum să nu fim dezavantajaţi cînd înaintea primului meci, preşedintele de la Turda, Flaviu Sîsîeac, lua cafeaua cu preşedintele arbitrilor, Alin Cîrligeanu? Oare ce aveau să-şi spună? Cu al doilea cuplu, Moldoveanu şi Georgescu, din Constanţa, puteam să jucăm două săptămîni, că nu aveam nici o şansă! Ei au arbitrat de cinci ori Turda şi de fiecare dată gazdele au cîştigat! La fel cu Ştark şi Ştefan. Nici Constanţa nu a reuşit să bată la Turda cu ei. În schimb, noi am pierdut şi cu Steaua cu Ştark-Ştefan", a spus Semen.

Dinamo a anunţat că va face un protest oficial la federaţie, iar dacă nu se vor lua măsuri, preşedintele Daniel Georgescu, care este şi vice la FRH, intenţionează chiar să se retragă.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
misucfr
misucfr  •  01 Mai 2014, 09:49

Sunteti penibili dinamovistilor. Forta Turda !

tbone
tbone  •  01 Mai 2014, 09:30

asa sunt dinam7istii genetic, cand pierd nu au fost ei de vina, au fost cumparati arbitrii, jucatorii adversi fac doping si alte cele, nu isi dau seama ca sunt ei niste desculti pur si simplu si ii bate orice echipa sateasca =)))))))))))))))))))

zidane92
zidane92  •  01 Mai 2014, 09:08

Asta inseamna sportul romanesc in 2014 ,de aia nu investeste nici dracu in sport,asta e respectul pentru o echipa ca Dinamo si pentru faptul ca lucru rar in Romania anului 2014 a venit un sponsor important care a vrut sa faca treaba sa fim furati pe fata in "lagarul civilizatiei neandarthaliene" numit turda locul in care in 2012 ingrijitorul stadionului a patruns cu grebla pe stadion sa ii bata pe suporterii adversi la un meci de fotbal si locul unde orice echipa este masacrata de arbitri ATENTIE NU DEZAVANTAJATA MASACRATA ca sa se laude orasul asta demn de comuna primitiva cu marea echipa potaissa turda!Sa se retraga domnilor toate echipele sa ia satul turda campionatul daca asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează