SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

VIDEO + FOTO Dinamo - Sporting 27-31 » Înfrângere pentru Dinamo la ultimul meci din grupele EHF European League

Articol de , , , - Publicat marti, 05 martie 2024 19:39 / Actualizat marti, 05 martie 2024 22:46

Dinamo a pierdut în fața celor de Sporting Lisabona cu 27-31 într-un meci care nu a avut vreo însemnătate în clasamentul grupei principale a EHF European League.

  • Dinamo și-a asigurat calificarea în play-off-ul pentru „sferturile” EHF European League.

Meciul dintre Dinamo și Sporting Lisabona nu mai avea nicio miză pentru că niciuna dintre formații nu mai putea avansa sau pica în clasament. Oaspeții erau pe primul loc, iar gazdele pe trei. Campionii României își doreau a treia victorie consecutivă în grupa principală IV, după ce învinseseră CSM Constanța în ambele partide. Dar meciul n-a început deloc bine pentru handbaliștii din Ștefan cel Mare, care pierduseră în tur cu 33-35.

VIDEO Atmosferă senzațională făcută de fanii lui Dinamo

Lusitanii s-au dus rapid la 5-0, primul gol al lui Dinamo venind din mâna lui Ali Zein în minutul 8. Susținuți de 1.800 de fani, handbaliștii antrenați de Xavi Pascual nu prea și-au găsit ritmul și nu s-au putut apropia la mai mult de patru goluri. Aceasta a fost și diferența la pauză 15-11.

O repriză cu fluctuații pentru Dinamo

Instruiți la pauză de Xavi Pascual, dinamoviștii au început mai bine partea a doua, golurile lui Negru și Ali Zein ducând scorul la 15-13. O diferență mult mai abordabilă, dar campionii României nu au profitat, lăsându-i pe cei de la Sporting să se ducă la 27-21 în minutul 48. A urmat apoi o altă perioadă bună pentru Dinamo, Ali Zein, Cindric, Stanciuc marcând și ducând scorul al 27-24 în minutul 50. Totuși, Dinamo n-a reușit să răstoarne scorul și a fost învinsă și acasă de Sporting cu 27-31.

Meciurile din play-off-ul pentru „sferturi” vor avea loc pe 26 martie și 2 aprilie. Adversara lui Dinamo va fi echipa daneză Bjerringbro-Silkeborg.

Citește și alte știri din handbal:

Cristina Neagu, privire profundă asupra carierei: „Mi-am dorit să fiu cea mai bună și pentru asta am renunțat la tot, efectiv la tot”
DIALOG
Cristina Neagu, privire profundă asupra carierei: „Mi-am dorit să fiu cea mai bună și pentru asta am renunțat la tot, efectiv la tot”
Florentin Pera a spus care este secretul din spatele calificării României la Campionatul European
CROAȚIA - ROMÂNIA 23-25
Florentin Pera a spus care este secretul din spatele calificării României la Campionatul European

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează