SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo se întărește pentru sezonul viitor » Două transferuri de Liga Campionilor!

Bokhan și Kasparek vor fi în lotul lui Dinamo din sezonul viitor Foto Imago Images
Bokhan și Kasparek vor fi în lotul lui Dinamo din sezonul viitor Foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 17:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 17:16

Interul ceh Stanislav Kasparek și pivotul bielorus Viachaslau Bokhan vor juca la Dinamo.

Campioana României continuă să se întărească pentru sezonul viitor al EHF Champions League, de care este foarte aproape. Conform site-ul handball-planet, interul dreapta ceh Kasparek și pivotul bielorus Bokhan vor semna contracte pe 2 ani cu echipa pregătită de Xavi Pascual.

Kasparek, inter de forță

Stanislav Kasparek are 25 de ani, 2 metri înălțime și a jucat în acest sezon la campioana Belarusului, Meshkov Brest. În Liga Campionilor, interul ceh a marcat 44 de goluri în 12 partide, cele mai multe, câte 6, în meciurile cu Kiel, Vardar și Zagreb. Înainte de a juca la Meskhov, Kasparek a evoluat trei sezoane la Pick Szeged. La Campionatul European din ianuarie, el a marcat 8 goluri în 3 meciuri, iar Cehia s-a clasat în final pe locul 13.

Întăriri în defensivă

Viachaslau Bokhan are 26 de ani, 2,05 metri înălțime și a evoluat până în sezonul de față la campioana Ucrainei, Motor Zaporoje. În acest sezon a înscris 45 de goluri în 11 partide jucate în Liga Campionilor, iar 7 dintre ele au fost în poarta lui Dinamo, cele două echipe fiind adversare în faza grupelor. 

Înainte de a juca la Motor, Bokhan a evoluat la SKA Minsk. La CE din ianuarie, Bokhan a marcat 2 goluri în 3 meciuri, iar Belarus s-a clasat pe locul 17. Pivotul joacă mai mult în defensivă și se apără în zona centrală. Viitorul dinamovist a fost dorit în sezonul trecut și de Barcelona.

4 victoriia reușit Dinamo în grupele actualei ediții a Ligii Campionilor, acasă cu Vive Kielce, Veszprem și Motor și în deplasare la Porto

Dacă se vor concretiza cele două transferuri, de la Dinamo vor pleca interul dreapta Amine Bannour și pivotul Alireza Mousavi. Până acum, Dinamo a confirmat pentru sezonul viitor transferul ucraineanului Andrii Akimenko, jucător în extrema dreaptă, care vine de la echipa poloneză Azoty.

Lipsește doar un punct

Pentru a juca din nou în Liga Campionilor, team-ul din Șoseaua Ștefan cel Mare mai are nevoie în campionatul național de un punct în ultimele 3 etape. După 23 de runde, dinamoviștii au 64 de puncte, cu 9 plus față de a doua clasată, Steaua. În sezonul viitor din Liga Campionilor, Dinamo are ca obiectiv intrarea în Top 16.

Citește și alte știri din handbal

Minaur Baia Mare, misiune infernală în Final Four-ul European League » Meci împotriva organizatoarei turneului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează