SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Duel pentru grupe! » HCM Constanţa dispută returul cu Elverum: are un avantaj de şase goluri

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:44

HCM Constanţa joacă în fieful norvegienilor de la Elverum Handball în manşa secundă din turul al treilea al Cupei EHF.

Învingătoare la o diferenţă de şase goluri în manşa tur, 27-21, HCM Constanţa joacă azi, de la ora 17:00, în returul din runda a treia a Cupei EHF, în fieful norvegienilor de la Elverum Handball.

Neplătiţi de cinci luni, campionii României speră să obţină calificarea în grupele competiţiei, iar dacă problemele financiare se vor rezolva în pauza din iarnă, să repete performanţa din sezonul trecut, cînd au ajuns în Final Four-ul întrecerii.

"Sînt convins că norvegienii pot mai mult decît au arătat la Constanţa şi ne aşteptăm la un meci dificil", a avertizat căpitanul Laurenţiu Toma. "Victoria la şase goluri nu este suficientă. Dacă vom merge acolo cu gîndul că avem acest avantaj, nu vom avea şanse. Trebuie să ne gîndim la victorie şi astfel avem şanse tot mai mari de calificare", a adăugat antrenorul Zvonko Sundovski.

Fără Adzic şi Angelovski, ambii accidentaţi, constănţenii au dus la Elverum un lot format din doar 14 jucători, lăsîndu-i acasă pe tinerii Bucătaru, Gal şi Cl. Şimicu, pentru a micşora costurile deplasării.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează