SPORTURI  »  HANDBAL  »  FUCHSE BERLIN - HCM CONSTANŢA, DUMINICĂ, ORA 18:15, ÎN DIRECT PE DIGI 24 CONSTANŢA

Duel pentru şefie » HCM Constanţa joacă pentru conducerea grupei în Cupa EHF

Alexandru Csepreghi, care a marcat de 9 ori în tur, nu va fi duminică pe teren din pricina unei accidentări // Foto: Sorin Danielciuc - Telegraf Constanţa
Alexandru Csepreghi, care a marcat de 9 ori în tur, nu va fi duminică pe teren din pricina unei accidentări // Foto: Sorin Danielciuc - Telegraf Constanţa

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 martie 2014 23:48

Campioana României, HCM Constanţa, joacă duminică derby-ul Grupei D a Cupei EHF.

Neînvinsă în actuala ediţie a Cupei EHF, HCM Constanţa are şanse mari de calificare în sferturile de finală ale competiţiei. Campioana României poate accede în această fază chiar de pe primul loc, însă pentru acest lucru trebuie să obţină victorii pe linie în cele trei runde rămase din faza grupelor.

Prima şi cea mai grea sarcină este duminică, de la ora 18:15, cînd echipa pregătită de Zvonko Şundovski va evolua în fieful principalei favorite a grupei, Fuchse Berlin.

Cotată cu şansa a doua, gruparea de pe Litoral visează la o surpriză care să-i aducă primul succes în faţa unei echipe germane într-un meci oficial, după ce la Constanţa, în urmă cu trei săptămîni, a fost egal, 31-31.

"Am făcut un meci bun pe teren propriu şi am scos un egal. Sper să realizăm măcar acelaşi lucru şi la Berlin", spus extrema Predrag Vujadinovici. "Este clar, Fuchse este favorită, dar ne vom bate pentru fiecare minge şi vrem să obţinem cel puţin un punct", a adăugat centrul Marius Stavrositu.

"Orice este posibil şi am arătat la Constanţa că putem juca de la egal la egal cu Fuchse. Va fi mai greu la Berlin, pentru că nu se vor lăsa surprinşi, după ce s-a întîmplat în tur", a completat interul stînga Alexandru Şimicu.

Din păcate, centrul Dalibor Cutura şi extrema dreaptă Marius Sadoveac sînt în continuare accidentaţi şi vor lipsi la Berlin. Lor li s-a adăugat ieri Alexandru Csepreghi, principala gură de tun din tur, care va absenta din cauza unei probleme la umăr.

Clasament grupa D
1. Fuchse Berlin 5p
2. HCM Constanţa 4p
3. Chambery 3p
3. Sparta Hlohovec 0p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
robert1205
robert1205  •  16 Martie 2014, 19:50

SCOR FINAL: Fuchse Berlin – HCM Constanța 28-26

robert1205
robert1205  •  16 Martie 2014, 19:17

meciul nu e televizat.(DIGI 24 CONSTANŢA o vrajeala )RUSINE .

masim
masim  •  16 Martie 2014, 10:20

cu "tunurile" accidentate nu vad prea mult ce se poate face la Berlin totusi speranta moare ultima pacat ca echipa asta nu mai are loc in transmisiile nici unui post TV cu acoperire nationala (in afara meciurilor interne)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează