SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

După Ungaria e Rusia! » România pregăteşte un nou amical important: ”Să arate că vor să joace în tricoul naţionalei”

Crina Pintea şi echipa României au întîlnit ultima dată Rusia la Euro 2012. Atunci a fost egal, 21-21 // Foto: Marius Ionescu
Crina Pintea şi echipa României au întîlnit ultima dată Rusia la Euro 2012. Atunci a fost egal, 21-21 // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 21:57

România întîlneşte azi Rusia, în prima din cele trei partide amicale programate la Oradea. Tadici va trimite însă "speranţele" în jocul de la ora 17:15 (Digi 2).

România a pierdut miercuri seara, la Debrecen, în faţa Ungariei, 22-28, dar selecţionerul Gheorghe Tadici nu disperă. "Era meci de pregătire, trebuia să le văd la lucru pe toate jucătoarele. Aţi văzut că şi Ungaria e dependentă de Gorbicz, de Tomori. Şi la noi e greu cînd în teren nu sînt Brădeanu, Nechita, Elisei, Ungureanu", a declarat tehnicianul.

În plus, Tadici spune că fetele au făcut doar două antrenamente împreună înainte de disputa cu Ungaria. "Sincer, ne-a preocupat mai mult faza de recuperare pentru că fetele au venit foarte obosite. Au jucat şapte sau opt meciuri la club, în funcţie de echipă, într-o lună de zile, ceea ce e prea mult", a adăugat Tadici.

Pentru disputele cu Rusia de azi, mîine şi poimîine, de la Oradea, Tadici va trimite în teren cea mai bună echipă doar în jocul de sîmbătă.

"Azi vom juca fără Ungureanu, fără Nechita, fără Brădeanu, fără Elisei. Îmi doresc să văd de la jucătoare atitudine, să arate că vor să joace în tricoul naţionalei. Rusia e în cantonament de o lună şi jumătate, s-a întors Trefilov şi cred că e una dintre echipele cu şanse la medalii la Europene", a încheiat Tadici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  10 Octombrie 2014, 19:16

inca o infrangere(la ce lot am avut dif arata chiar bine..)greu de inteles tadici..toate echipele sunt in linie dreapta fac retusuri mici..mai 1-2jucatoare noi pe langa lotul consacrat(le da multa incredere)pe cand tadici..suna adunarea,cheama fetele si face 2echipe(de ce nu renunta la postul de antrenor de la zalau..asa are timp sa vada toate meciurile,fetele cum joaca..poate merge si la antrenament sa le vada cum se pregatesc...le poate ajuta cu un sfat..smd)sa vada cum joaca...iar cu echipa standard o sa joace direct le europene...(or sa apara iarasi scuze..si ne intoarcem acasa iarasi cu coada intre picioare)e timpul sa aducem un antrenor strain

Vezi toate comentariile (1)
Comentează