SPORTURI  »  HANDBAL  »  NAŢIONALĂ

Durere în poartă » Tatăl Paulei Ungureanu a decedat

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 19:13

Handbal. Portarul echipei naţionale s-a întors în ţară din Serbia şi nu se ştie, deocamdată, cît va lipsi de la lot. România debutează la CE pe 4 decembrie


Ghinioanele se ţin scai de "naţionala" feminină de handbal a României. După ce, vineri, autocarul echipei a fost implicat în apropiere de Pancevo într-un accident rutier, handbalistele scăpînd tefere, azi, o altă veste a căzut ca un trăsnet la Vrset, acolo unde componentele reprezentativei aşteaptă să debuteze la Campionatul European.

Tatăl portarului Paula Ungureanu, Gheorghe Rădulescu, a murit ieri la Braşov. În vîrstă de 67 de ani, acesta a fost răpus de o boală incurabilă. Cu lacrimi în ochi, Paula s-a despărţit ieri de coechipiere şi a plecat spre Braşov cu o maşină pusă la dispoziţie de Federaţia Română de Handbal. "Sîntem alături de Paula în acest moment greu prin care trece. Cuvintele sînt de prisos în astfel de situaţii. O ştim un caracter puternic. Ea va decide cînd va reveni la lot. Poate să fie după trei zile, după cinci. Noi o aşteptăm cu drag, totul depinde numai de ea", a declarat managerul echipei naţionale, Narcisa Lecuşanu.

Paula Ungureanu e titularul postului de portar în echipa naţională şi va lipsi sigur de la meciul de debut la Euro 2012, contra Rusiei, pe 4 decembrie. Ar putea reveni însă în poartă o dată cu al doilea meci, contra Islanda, pe 5 decembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  04 Decembrie 2012, 23:10

CONDOLEANTE PAULA!

ialucen
ialucen  •  04 Decembrie 2012, 17:27

condoleante talentatei sportive.

cristinaco71
cristinaco71  •  04 Decembrie 2012, 13:38

Aceasta durere imensa va trece foarte greu...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează