SPORTURI  »  HANDBAL  »  DUNĂREA BRĂILA

Echipă fără jucătoare » Dunărea Brăila a rămas fără jucătoare şi antrenor

Gabriela Perianu nu poate juca cu HC Zalău fiind în pregătire cu lotul naţional Foto: Agerpres
Gabriela Perianu nu poate juca cu HC Zalău fiind în pregătire cu lotul naţional Foto: Agerpres

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 21:11

Dunărea Brăila nu mai are cu cine să joace restanţa cu HC Zalău, după ce cinci handbaliste, dar şi antrenorul îşi termină contractul


Campionatul feminin s-a încheiat de două săptămîni. În Liga Naţională mai e totuşi de jucat un meci, cel dintre Dunărea Brăila şi HC Zalău. Programat iniţial pe 12 mai, acesta a fost amînat pentru 21 mai, pentru că echipa ardeleană a jucat finala Cupei EHF.

HC Zalău a refuzat însă să joace şi la acea dată, antrenorul Gheorghe Tadici reclamînd faptul că două dintre elevele sale, Georgiana Ciuciulete şi Mirela Nichita, sînt la lotul naţional. "Şi noi le aveam la lot pe Gabriela Perianu şi Alina Horjea. Cred că era echitabil", a declarat antrenorul de la Brăila, Ioan Băban.

Se joacă locul 3
După 25 de etape, Brăila e pe locul 3 cu 26 de puncte, cu unu mai mult decît Zalăul. Echipa de pe locul 3 va participa în Cupa Cupelor, în timp ce locul 4 va duce în Cupa EHF. "Nu mi-am putut da seama niciodată că o să vin în România şi o să muncesc un an întreg, iar acum să nu pot să lupt pentru medalie. Plecam acasă, în Rusia, să îi dăruiesc medalia de bronz viitorului soţ, drept cadou", a declarat rusoaica Anastasia Iuşcenko, cea care are nunta în primele zile ale lunii iunie.

Brăila va trebui să joace şi fără bielorusa Anastasia Lobaci, chemată la echipa naţională. "A fost un an de zile în care am muncit ca să obţinem această medalie. Dunărea Brăila este un club care a cheltuit o groază de bani pentru a obţine această performanţă, iar acum sîntem obligaţi să disputăm meciul cu Zalău într-o formulă incompletă. Cinci jucătoare îşi termină contractele în data de 31 mai, şi angajamentul meu se încheie atunci. Vom încerca să disputăm meciul pînă pe 30 mai, dacă nu, în data de 31 mai vom da drumul jucătoarelor în vacanţă, pentru că o merită", a declarat antrenorul Ioan Băban.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
s.gavrila
s.gavrila  •  24 Mai 2012, 12:13

bai...sunteti pe langa rau de tot..........;mai documentati-va......si dc perianu in poza? sunt jucatoare mult mai bune si/sau mai emblematice decat eea........ea freaca banca

anadana
anadana  •  24 Mai 2012, 09:52

N-am inteles din articol care sunt cele 5 jucatoare carora li se termina contractul si daca din toamna li se vor mai prelungi contractele. Ar fi pacat ca un pivot atat de bun precum Lobach sa nu ramana in tara. Cu ce jucatoare va juca Braila in sezonul viitor in Cupele Europene?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează