SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC VASLUI-CSM BUCUREŞTI 31-31 (16-14)

Egal în cel mai frumos meci al sezonului » Vasluienii au condus majoritatea meciului cu CSM Bucureşti

Articol de - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 20:57

HC Vaslui a dat cu piciorul la o victorie confortabilă cu CSM Bucureşti, terminînd la egalitate, scor 31-31, după un joc nebun, în care oaspeţii au revenit de la un handicap de şapte goluri, ratînd şansa de a pleca acasă cu toate punctele.

Incredibil cum HC Vaslui a dat cu piciorul la o victorie, ce părea facilă, ţinînd cont că CSM Bucureşti nu a impresionat cu nimic pînă în minutul 50, fiind condusă până in minutul 56 (scor 28-27). Nu mai spunem că in minutul 46 vasluienii aveau şapte goluri avans, scor 26-19.

Au urmat zece minute fatidice pentru echipa gazdă, CSM Bucureşti revenind în joc şi desprinzându-se la două goluri cu trei minute înainte de final, scor 28-30. S-a terminat egal, scor 31-31, fiind probabil cel mai frumos joc al sezonului.

"Nu trebuia să luăm punctul acesta pentru că nu am meritat mai ales la cum am jucat pînă la minutul 50",  a recunoscut la final antrenorul bucureştenilor, Bozo Rudic.

"A fost un meci frumos. Am jucat bine prima repriză şi o jumătate din a doua, dar din păcate pe unele greşeli personale. Pe fondul oboselii am luat mingea fiecare şi am încercat să menţinem rezultatul”, a completat vasluianul Gabriel Bujor, care a marcat cinci goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează