SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

Emoții și calificare » Baia Mare a condus cu 9 goluri la Ploiești, dar a tremurat serios pe final

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2016 00:00

Allison Pineau și Melinda Geiger au revenit în tricoul echipei băimărene în meciul de ieri, de la Ploiești, în "optimile" Cupei României.

Vicecampioana României a condus tot meciul și s-a desprins la 26-17 când mai erau 13 minute de joc. Portarul Ionica Munteanu a fost imperial între buturile oaspetelor. Relaxarea prematură a maramureșencelor putea să le coste calificarea însă. Ploieștiul a revenit la 26-28 și a avut atacul, dar tot Munteanu a adus liniștea echipei sale.

HCM a câștigat până la urmă 29-27 și merge în "sferturi".
Problemele financiare ale echipei băimărene continuă însă, mai ales că primarul din Baia Mare, cel care susținea echipa, a fost reținut marţi seara de procurorii DNA pentru 24 de ore. Cătălin Cherecheș este cercetat pentru luare de mită, procurorii propunând ieri și arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Final Four-ul Cupei României e programat chiar la Baia Mare luna viitoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează