SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Fără granzi » La băieți, campioana României, Dinamo, revine în competiție după 11 ani!

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2016 00:00

Alb-roșiii vor avea parte acum însă de un sistem total altfel, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut cu Minaur Baia Mare.

Țările cu punctaj mai slab, conform coeficienților EHF, între care și România, vor intra în al doilea eșalon. Practic, Dinamo nu va putea întâlni echipe gen Vive Kielce (campioana Europei), Veszprem, Barcelona, PSG, Flensburg sau Rhein-Neckar Löwen decât dacă va trece de faza grupelor principale!

Până atunci, "câinii" vor avea adversare de genul Naturhouse La Rioja (Spania), Motor Zaporojie (Ucraina), Cehovskie Medvedi (Rusia), Beşiktaş Istanbul (Turcia), Elverum (Norvegia), Montpellier (Franța), Metalurg Skopje (Macedonia), Team Tvis Holstebro (Danemarca), Nantes (Franța). Alte două echipe vor veni în urma grupelor de calificare.

Dinamo va intra într-o grupă de 6 echipe, sistemul de desfășurare fiind fiecare cu fiecare, tur-retur. Primele două clasate se vor bate pentru ajungerea în "optimi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează