SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Cu gândul la Final Four » CSM București este gata pentru returul cu Esbjerg

Cristina Neagu în acțiune în Liga Campionilor Foto Imago
Cristina Neagu în acțiune în Liga Campionilor Foto Imago

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 19:43 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:45

CSM București a pierdut turul cu 28-32 și are nevoie de o victorie la 5 goluri în returul de duminică, de la ora 17:00, din Sala Polivalentă, pentru a se califica în F4 de la Budapesta. Dacă va câștiga la 4 goluri, se vor executa aruncări de la 7 metri

După ce în meciul tur, CSM a reușit să blocheze interii danezelor, bucureștencele au avut probleme în a se apăra la pivot și deseori la Henny Reistad și din acest motiv echipa lui Adi Vasile a pierdut. Esbjerg a marcat în meciul din Danemarca 32 de goluri din 47 de aruncări.

Cristina Neagu: „Jucăm până la ultima picătură de energie!”

„Patru goluri de recuperat în handbal nu înseamnă foarte mult, dar întâlnim o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune din Liga Campionilor, dar și noi avem valoare și cu ajutorul fanilor putem să ne calificăm. 

Trebuie să jucăm bine în apărare, să fim exacte în atac și fanii să pună presiune în mod constat pe adversare. Cred că doar cu sprijinul lor putem întoarce pasivul de 4 goluri. Promit să lăsăm pe teren ultima picătură de energie și vom face tot ce ține de noi ca să ne calificăm”, a declarat Cristina Neagu.

Adrian Vasile: „Cine merită merge la Budapesta!”

Antrenorul Adrian Vasile este nerăbdător să înceapă partida și spune că CSM nu are niciun blocaj când joacă împotriva lui Esbjerg. Dacă se va califica în F4, antrenorul va dedica reușita mamei sale, care duminică își aniversează ziua de naștere.

„Este un meci decisiv, deci putem spune că este meciul sezonului. Diferența de patru goluri poate fi refăcută, mai ales dacă vom opune mai multă opoziție în apărare și nu vom lua goluri ușoare. 

Abia aștept să înceapă meciul. Le mulțumim fanilor că ne-au încurajat tot sezonul acasă și în deplasare, și dorim să le întoarcem sprijinul printr-o calificare în Final Four. Dacă merităm, vom fi la Budapesta”, a spus Vasile.

Citește și:

Roger Federer și detaliul de 23.000 de dolari care a impresionat la Met Gala
MONDEN
Roger Federer și detaliul de 23.000 de dolari care a impresionat la Met Gala
Ratează Roland Garros? Continuă calvarul: Rafael Nadal s-a retras și de la Roma!
ATP ROMA
Ratează Roland Garros? Continuă calvarul: Rafael Nadal s-a retras și de la Roma!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  06 Mai 2023, 06:59

CSM nu va face nimic important in Europa daca nu își va aduce antrenor! Surpriza totala din 2016 a avut la bază un nucleu bun și în poartă pe Pessoa! Returul e greu pentru că nu cred că Vasile poate fi mai util acum, pe cât de inutil a fost în tur! Păcat de bani și de munca depusă! Oricum, hai CSM!

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  06 Mai 2023, 01:39

Trebuie sa luptam 60 de minute si sa isi revina Pintea, Zaadi si Aune, daca joaca ca in Danemarca nu avem sanse...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează