SPORTURI  »  HANDBAL  »  LUPTA LA TITLU

Finale în cuplaj! » CSM București și HCM Baia Mare se vor duela la titlu atît la fete, cît și la băieți

Suedeza Linea Torstensson şi Luciana Marin vor lupta pe viaţă şi pe moarte pentru titlu // Foto: Alex Nicodim
Suedeza Linea Torstensson şi Luciana Marin vor lupta pe viaţă şi pe moarte pentru titlu // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2015 00:00

CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare vor juca pentru cîştigarea titlurilor, atît la fete, cît şi la băieţi. Partidele se vor disputa în cuplaj, în Polivalentă, şi la Baia Mare.

Pentru prima dată în istorie, două cluburi se vor bate pentru cîştigarea titlurilor de handbal, atît la feminin, cît şi la masculin. CSM Bucureşti şi HCM - Minaur Baia Mare îşi vor disputa întîietatea, în cuplaj. Primele meciuri se vor disputa, vineri, în Sala Polivalentă din Capitală, în timp ce meciurile decisive se vor disputa la Baia Mare.

S-au pus biletele în vînzare

CSM Bucureşti a pus deja în vînzare, pe myticket.ro, biletele pentru cele două partide, urmînd ca de azi să fie comercializate şi la casele Sălii Polivalente.

"Biletele sînt împărţite pe trei categorii: prima va fi la loje, în partea de jos a sălii, lîngă teren, şi vor costa 30 de lei, a doua în partea de sus, în zonele centrale, vor costa 20 de lei, iar tichetele din colţurile sălii vor fi doar 10 lei", a declarat Bogdan Vasiliu, preşedintele secţiei de handbal de la CSM Bucureşti.

200 de bilete pentru Baia Mare

Cele două cluburi s-au înţeles şi în ceea ce priveşte numărul de tichete acordate suporterilor echipei adverse. "Baia Mare va primi 200 de bilete, în timp ce noi nu vom avea nevoie decît de 20-30 de tichete", a explicat Vasiliu.

Doar arbitri români

Federaţia a anunţat şi cuplurile de arbitri care vor conduce partidele. La feminin, Anamaria Stoia şi Diana Floresc vor arbitra meciul de vineri, în timp ce la băieţi vor oficia Constantin Din şi Sorin Dinu, "fluieraşii" care vor arbitra în acest sezon finala Ligii Campionilor.

Picnic de socializare

Jucătoarele de la HCM Baia Mare au participat în week-end la un picnic, fiind invitate chiar de antrenorul Tonje Tiselj. Slovenul recurge foarte des la astfel de momente pentru ca fetele să petreacă mai mult timp împreună şi în afara terenului. Băimărencele au făcut un grătar şi au discutat despre marea finală cu CSM Bucureşti.

Programul finalelor

22 mai Sala Polivalentă, Bucureşti
ora 18:30 CSM Bucureşti-HCM Baia Mare
ora 20:30 CSM Bucureşti-Minaur Baia Mare
26, 28 mai Sala "Lascăr Pană" Baia Mare
ora 18:30  HCM Baia Mare-CSM Bucureşti
ora 20:30 Minaur Baia Mare-CSM Bucureşti

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează